美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 karenlai 於 09-5-21 10:23 發表

每晚用 0.25mm, 吾痛, 一個星期2-3晚用 0.5mm, 眼睛附近一点痛。但可以忍, 眼睛附近 roll 一分鐘, 可以忍

hi karenla
我都好想好似你咁自已做,
但真係吾識,怕整親...
可否你示範一下,
thanks

複式洋房

原帖由 karenlai 於 09-6-1 13:27 發表
我上星期對 0.25mm 沒有了痛的感覺, 现在我每晚用0.5mm, roll 直到我出眼淚, 塊面紅晒我停, my husband worries me very much, and keep asking, "Are you OK?"

咁狼........??!!

複式洋房

版主提示:
sumi5354 跟 靚豬媽 是同一個人。

我係第2版見到喎,即係介紹去尖沙咀做微針$450係做妹呀???

複式洋房

原帖由 安安 於 09-6-11 15:14 發表

我昨天買左2 支 2mm做肚, 但未試, 重有1支0.5mm 做眼,但我諗住下星期先試下

請問你係咪去旺角買呀?

複式洋房

我想去呢間買微針同精華呀
有無人去過呀
信吾信得過呀
thanks
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!2Y ... D_WlTeIeZlTzzR.qQ7O
急~~我好心急去買呀

複式洋房

原帖由 emilykawaii 於 09-6-12 11:58 發表
唔好買信唔過,d微針同精華無可能賣得咁平,係d大陸貨扮係外國貨.

吾該哂...就係見咁平,怪怪地
咁係邊買好呀?

複式洋房

我另外係屋企附近美容院問左
$680一次,佢要我join$5000 course,就送埋個roll
佢話用煥妍活肌精華素,都吾同你地講果d精華素既?
另外佢話做埋眼要另加錢,因為眼用細d既roll
請大家比下意見覺得點,因為我仲係吾敢自已做...
thanks

複式洋房

我星期日終於忍吾住去試左一次微針,
最主要係想試下有幾痛...用0.5mm針,
我一d都吾覺得痛!
佢用維C原液同我做,佢話做完會白左好多,
會有明顯效果,都吾係既...做完無白到,毛孔無細到,只係覺得有好少好少收緊左,面仍然都係出好多油,waste $$呀...

首頁

尾頁

跳至