夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

終於用咗個星期睇哂d post, 笑甩下 "爬", 笑到胃抽筋, 腸打結

最慘我係係公司度睇, 好彩身邊無乜人, 有時會忍唔住噴水式, 笑咗出黎. 有時忍到好似隻野咁, 抽住啖氣嚟笑. 特別係renren個d, 我真係投哂降

仲有其他嫁, 不過開咗新版, 唔識quote過嚟

我都試下帶太陽眼鏡同帽瞓先, 不過一定唔可以搽太陽油, 因為我隻小公主寶貝狗, 實會lamp鬼哂,

別墅

QUOTE:
原文章由 renren 於 5/10/2008 16:08 發表
响旺角渣車中,突然有個金毛標出馬路大無私樣慢慢行砵左佢一下...
金毛企响樹指住我鬼殺咁嘈:你老x,你係咪唔x知定呀?
肥妹未驚過:係呀..呢度邊度呀?
金毛:x你吖,信唔x信我吹雞?
肥妹依然未驚過:吹囉...吹一 ...
c6一上車:嚇死我喇嚇死我喇,手都震埋 以后唔去得旺角tim...好驚呀...死啦,會唔會俾人點相架?

renren嘅c6, 你好"近"呀! 上車之後嘅你, 又好好笑, 睇字都咁好笑, 我驚如果我在場的話, 你地要送我入醫院, 我係office都笑到差d斷氣咁滯

別墅

c6買餸番黎,姐姐話d菜唔靚....
肥妹:你點買架...又爛又黃
c6:話晒都係北京黎喎....
肥妹:北京黎又點呀,唔靚就唔靚啦,質到成注菜咁....
c6:咁你認為係咪佢地應該一棵棵坐經濟位黎香港先啱呢?再者,佢地真係菜黎架,亞太太...
肥妹想笑又要認住:下次叫佢地打番條呔tim呀,爛身爛世.咁我先認得佢地係菜

乜菜唔係....應該...... ... ....著裙嘅咩

TobeyTobey  笑左  發表於 12-3-31 23:00
YAN030    發表於 12-2-4 00:46

別墅

c6一上車:嚇死我喇嚇死我喇,手都震埋 以后唔去得旺角tim...好驚呀...死啦,會唔會俾人點相架?
肥妹:你下次扮勇前笠番個麥當當紙袋先啦,呢,好似果個借錢廣告咁囉

我睇咗幾次都仲係笑到扯蝦

別墅

今日我地去左街市買EGG打算炒蛋食
老公:喂,屋企得番冇蛋呀,要買啦!
我話,唔係呀...雪櫃仲有2隻呀
老公:尋日我都以為係呀...響雪櫃拎左隻蛋出泥打,一打出泥原來係皮蛋,好心你唔好將D皮蛋刮曬D毛又響埋響D蛋度啦點分呀...搞到我尋日又打左落個面度食左啦....
我話,冇呀...屋企D皮蛋我用膠袋另外裝起嫁喎,同埋果D係泥唔係毛...我冇刮開D泥呀....D皮蛋同咸蛋一齊放嫁喎....
老公:唔係喎一打出泥係黑色好似皮蛋味嫁...
我話,一定係壞蛋啦...皮蛋打唔到出泥,一MET開D殼係一隻隻嫁喎....
老公:唔係嘛...變壞左?我食左啦喎你諗下丫..有冇D係冇毛既皮蛋嫁....
我話,都話係泥呀...唔係毛...邊有冇泥既皮蛋嫁...
老公:死啦我食左呀點算呀...

皮旦有毛.... 唔係化呀

救命呀........

黑色嘅旦.........= 皮旦??????

Oh my GOD

別墅

肥妹:本地800,北姑200,俄羅斯1200
C6:本地啦.
肥妹:咁黎啦,老細多謝800
C6:你?邊位呀你?
肥妹:咪本地囉
C6:得喇..我唔使欲仙,而家淨係要欲死啫

renren你應該話收平咗啦 如果笠番個假髮收$1200添呀

別墅

有時候小朋友真係唔可以睇小, 所以以前d老人家都會叫d小朋友up d number出來買6合彩, 仲唔到連其他野都會中成咁...hehehehe.....

別墅

原文章由 renren 於 08-10-30 17:39 發表
頭先買六合彩,發白夢中左頭獎
c6:中左我地買兩個島,一人住一個島...你收留女人,我收留男人,到時到候玩換妻換夫
肥妹:e,你咁open架?唔驚換唔番個老婆番黎呀?
c6笑到喘氣:放心啦, ...

咁抵死..蝕讓都講得出

YAN030    發表於 12-2-4 00:43

別墅

原文章由 FionaMan 於 08-11-19 15:34 發表
經濟唔好, c6想係好多地方省$...昨天佢係一個特賣埸見到某個品牌既童裝棉褸好平, 打電話黎...
c6 : 老婆, x的童裝棉褸$60/件, 好底, 買唔買件俾阿女?
瑤瑤媽: 有咩色? 買定件咁屋企d污漕左都有得換.
c6: 得 ...

你個c6 好勁呀! 真係死都佢激返生

別墅

原文章由 renren 於 08-11-19 11:08 發表
今朝講開亞仔....
肥妹:佢d同學仔要學乜學物,好忙架
c6:下,咁我地要唔要叫亞仔去學呀mouth:
肥妹:你問佢,唔好問我.
c6:學咸魚仁龍拳啦
肥妹:頂,係恒宇呀唔係咸魚呀...你學下語言好過啦 ...

你個c6就越來越好文采

請問套 "肥妹勿語" 幾時拍呀? 又幾時上畫呢

別墅

renren 我仲係好記得你個c6個單旺角拍車記, 諗起都忍唔住笑

別墅

原文章由 cookiegg 於 08-11-22 14:44 發表
我亞仔係同我同c6一齊瞓既,尋晚亞仔瞓到半夜,突然間話'好痛呀好痛呀,唔好呀',今朝我問返C6知唔知道亞仔又發惡夢時既對話:

我:尋晚亞仔發惡夢呀,你知唔知呀?
C6(欲言又止咁):唔係呀,我發惡夢咋O麻!
我:咩你發呀?!亞 ...

我同狗狗瞓都未試過俾佢咬

別墅

原文章由 renren 於 08-11-22 15:16 發表
半夜一路睇戲一路食薯片,食到口乾叫c6攞汽水....
肥妹唔耐煩:得未呀,咁鬼耐架,渴死人咩
c6拎住兩杯紅酒,豬光寶氣陳豪上身,i埋我身懶cool:試下呢杯先講 well,我飲野唔係咁隨便

肥妹正想 ...

利賓納.....唔..... I like it...

別墅

原文章由 nobbma 於 08-11-25 17:19 發表
話說細佬結咗婚三個幾月, 終於曬咗d相返嚟準備派比親戚。(但佢哋攞返嚟果陣係未分好嘅,要亞媽負責分) 亞媽分好哂d相, 就叫我哋返去食飯兼攞相。

弟婦﹕嘩! 淨係哂相比親戚朋友都用咗成萬蚊。
亞媽 (very co ...

你個c6又真係好抵讚

好搞野

別墅

原文章由 renren 於 08-12-9 13:07 發表
紅燈停車ing,c6伸隻手過黎....
肥妹:喂,你做咩呀?光天化日摸肚腩:;pppp:
c6:調戲下你唔得咩?
肥妹:你無野做呀?
c6:係呀,你點知呀?見你咁可憐十幾年都無人撩你咪撩下你囉
肥妹:呢十幾年以來,點解係 ...

你個c6係極品

別墅

原文章由 renren 於 08-12-12 10:45 發表
尋日c6睇完報紙...hehee鞋鞋....
c6:唉!真係可惜讀咁多書仲要讀醫都要跳
肥妹:一時諗唔開啫...
c6:係呢,你幾時諗唔開啫
肥妹:妖..又搵(未講完又佢插咀)
c6:eee,呢段仲傷感...睇下,唉!呢個世界變喇,連 ...

救命呀! 你個c6真係會笑死我..

別墅

原文章由 renren 於 08-12-15 10:44 發表
出街食飯...
部長:吳生,今晚想點咩菜?
c6:東玻肉吖
部長好心提醒:好油膩噃...好高胆固醇
c6好cool指住肥妹:哦...咁佢都好油膩..都慣左,有晒抵抗力
肥妹:喂,你咪借題發揮下!!:;pppp: 你 ...

個部長俾你兩公婆玩死

別墅

原文章由 renren 於 08-12-16 19:44 發表
朝早去九龍城食早餐,兩條粉友扮蔡san行街市....
c6企响魚檔前:e,d魚好新鮮呀...買d咯
肥妹:係噃...頭先你柯督k夠新鮮咯,又買d吖
c6:乜你咁核突架...roll緊機架
魚檔亞姐即刻周圍望搵鏡頭. ...

今次到阿姐,... 你地兩公婆真係好鬼好玩..

別墅

點解無咗之後個幾頁嘅?

別墅

renren,

我相信有條街係為你老公而設的

就係.....

奶"佬" "神"街

首頁

尾頁

跳至