自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

雖然陳生係著過草,但係佢都係承認(雖然唔到佢唔認)自己所做過既野,佢唔講中文,係因為佢中文無英文咁好,可能唔流暢,佢可能驚比人話佢講大話,搵藉口等等,所以我好理解佢用英文既....我個人覺得o者,同埋佢開口承認,又叫人原諒佢等等,我覺得佢有誠意過天真女囉,呢d應該係佢自己既真心話黎既,反而天真女果d擺明係公司既犒,佢照住講,仲要加埋個淫樣,對比陳生果個c樣,我會原諒陳生多d:;pppp: :;pppp: :;pppp:

[ 本文章最後由 yst424 於 08-2-21 16:54 編輯 ]

大宅

mani話因禍得福呀,咁真係叫佢影多d喇,拍埋4仔囉,揚威海外呀:;pppp: 接左幾千萬廣告,開演唱會,講o者,佢講咩都得啦,就算開左演唱會,全場滿座,或者d飛係佢地派唔係賣既o者,佢地講咩,無人知架

原文章由 LengLeng 於 08-2-21 16:09 發表

我都係咁話,edc係有誠意好多.
亞嬌出黎講係同廣告商交代.
mani仲話:亞嬌因禍得福, 接左x千萬廣告, 4月開演唱會....ect.
毫無悔意!!!
咁好?! 叫佢影多d淫照啦!!! ...

大宅

都講過,牛唔飲水唔捺得牛頭低,天真女唔肯影既,陳生迫唔到佢既,其實如果陳生再唔放個心,好有誠意地請求原諒,都無所謂架,因為佢都退出娛樂圈咯,不過之前比阿fil出黎講一講,d人覺得佢似受害者,將一切一切既罪名推晒落去陳生度,講真,人地當時拎住枝槍叫你除衫望住鋼頭扮high咩,所以我覺得,陳生唔係照犒讀既,應該全部係真心話黎既.

原文章由 晴B媽 於 08-2-21 16:51 發表
edc 及其班底..............看了阿g及其班底的做法,惹來惡罵, 你估edc傻的嗎? 當然是換個180度的做法~~唔通阿g衰左還照跟嗎?

大宅

個"朵"好勁

原文章由 redred1211 於 08-2-21 17:00 發表
黑鮑嬌

大宅

知錯能改,有誠意咁咁多人say sorry,請求原諒,退出"香港娛樂圈",都可以比個機會佢從生既,但係反之見到d人一句無知天真好傻.....就將一切推得一乾二淨,繼續留係娛樂圈呃青少年及歌迷既話,我會支持同原諒陳生囉:;pppp:

原文章由 SKYO 於 08-2-21 22:16 發表
我都覺得陳生係好有誠意道歉,而且他也肯承認照片係佢
親手拍的,雖然他是遲了點企出嚟,但起碼肯認自己的
過錯,不似亞嬌求其出嚟講兩句我好儍好天真就草草了事,
由頭到尾亦冇親口承認自己的過錯!其實從這件事件中,亞 ...

首頁

尾頁

跳至