自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

我都係哩間酒樓擺酒~~~哩間酒樓既服務真係好有問題~!!!!全晚完全無招呼~!!!

到最後仲屈多左我地3萬幾蚊~~~話條魚唔同左,每圍要加多$750蚊~~~我老公比錢時醉左照比佢,我又唔係到

所以我完全明白當時人既心情~~~我既婚禮都好難忘~~~我進場時講明話到副歌先開始行~~~點知一開始播歌時我比個侍應喝我"行得架喇,仲唔行........."跟住我唔鬼理佢照到副歌先行............

擺酒前就勁好招呼~~~到果日就完全兩回事~~~仲要都唔平~我兩年前都57XX一圍!!!!!!!!結果換黎一肚氣!!!

大宅

醒目開學勳章

原帖由 牛精仔 於 2010-9-20 12:11 PM 發表
改左魚應該事先傾好架wor, 食完先打c狗? 呢間野都得架嘞。

係呀,仲要我老公前前後後封左兩千幾蚊利是比個經理............擺酒前就講到點好點好咁,到果日完全無人理咁.........仲要屈錢...............間野既音響仲要勁唔得.........除左台前果幾圍其他都唔會聽到個咪講乜

仲要咁大個場得一部投射...........所以好多圍都睇唔到架~!!!但落訂時又話全部都會睇到,又話自己音響好得........................................

大宅

醒目開學勳章

原帖由 alicemic 於 2010-9-20 09:12 PM 發表

一分錢一分貨, 佢都出名做平價野架啦! 出品同服務係點大家都心知肚明。 但點都唔可以食完借頭借路唔比錢囉!

咁你又講得唔岩喎~哩間野絕對唔平囉!!!我個朋友遲我兩個月結婚,係mega box果間御X皇宴擺酒同我係哩間尖東囍X門擺酒每一圍相差唔夠$100蚊囉!!!!!(兩年前)

哩間係唔平,又無服務~~~

首頁

尾頁

跳至