自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

YY1101 發表於 21-6-30 20:47
咩工咁好
Part time包飯鐘

係囉,我第一次聽

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

clkv 發表於 21-6-30 21:04
回覆 yeunghung 的帖子

佢唔係唔清楚,只係同佢傾偈講開 大家吹吓乜嘢都講 ...

我地都可以吹

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 21-7-1 09:07

我part time嗰度,有個女仔逢周六返全日
有食飯錢

係架?
咁我真係見識少

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 21-7-1 09:27
係真係有
原本我唔知
因為我返平日,就係斷鐘計

原來如此

首頁

尾頁

跳至