跳至

首頁

尾頁

子爵府

sophinalam
我係5月9日預產呀,都有作感冒既感覺,覺得個鼻好似.....唔識點形容添,總之係唔舒服,但又冇鼻水喎。
我要到28號先開始放假呀,諗起都開心,呢幾日假期已經過得好relax,真係想一路延續落去呀。

jen08
係囉,隻腳仔成日響我心口下面揚下揚下,我一見到就忍唔住禁佢落去。今個星期比上個星期好d,冇咁多胃酸倒流喇。所以呢幾日我食嘢都幾放肆下,晚晚都有食西瓜,白蓮鬚、寄生茶同龜靈膏一星期都有食一次,上個星期仲食左一次榴槤添呀。

子爵府

jen08
我媽咪叫我煲白蓮鬚雞蛋糖水時加埋幾粒白果同腐竹落去,雖然冇寄生茶咁好飲,但係都ok喎。
其實榴槤我自己都唔敢食咁多,不過衰在太餵食喇....

子爵府

回覆 #2 venus.c 的文章

我對腳琴日都開始腫喇,但係仲有4個幾星期要捱,希望bb會乖乖地一到39週就出世啦,咁我就捱少一個星期喇。

子爵府

usbaby
你咁早就開始放假?好羨慕呀!!
我覺得呢段時間自己同bb都好吸收,我諗你個情況都係一樣,希望你生個肥肥白白既b出黎啦。
努力呀!

子爵府

usbaby
我間唔中都會俾bb踢到痛到飛起ga,同媽咪講,佢仲話我誇張添。heehee,原來都有好多媽咪同我一樣ga。

Valy
你好勇呀!我到宜家都冇膽去剪短d頭髮,呢十幾年都係長既,講真,剪短左我一定會唔慣。
宜家貪方便,日日都會紮馬尾,都唔算麻煩既。

首頁

尾頁

跳至