影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:張赫確定出演《Beautiful Mind》

赫赫終於有時裝劇喇!好期待

請問女主角人選有消息未?

我愛장혁

男爵府

回覆:張赫確定出演《Beautiful Mind》

女一確定係朴素丹,電影出身,細張赫15年

我愛장혁

男爵府

回覆:張赫《Beautiful Mind》

我又入嚟支持赫赫

期待620

我愛장혁

男爵府

引用:睇左 ep1, 赫靚仔又好型, 高冷李醫生呀可惜

原帖由 htts 於 16-06-21 發表
睇左 ep1, 赫靚仔又好型, 高冷李醫生呀

可惜低收4.1%, 朴信惠嘅doct ...
你咁快手睇咗Ep 1

第一集收視只有4.1%,真係幾低喎,同朴信惠嗰套收視差3倍。我無諗過beautiful mind會咁低,希望之後會升 升 升

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:milka528 發表於 16-6-21 10:59 你咁

原帖由 htts 於 16-06-21 發表
https://www.instagram.com/p/BG4VBZLg_ji/

好型
我都睇完Ep 1, 點解赫個角色咁深沉,好似奸角咁

我有d怕睇韓劇嗰啲血淋淋鏡頭,好多血,又有內臟

不過赫真係型,天才醫生,但係又好神秘。女一我唔熟,暫時覺得普普通通,希望拍落去兩人會有多d火花

我愛장혁

男爵府

我睇晒2集,感覺故事有好多伏線,要追落去先知發生乜嘢事。

beautiful mind有好多醫學名詞,劇情又屬於懸疑片,會唔會因為咁而比較少捧場客?聽講朴信惠套doctors係輕鬆愛情小品,相對地會較易吸納觀眾?

我愛장혁

男爵府

慘!套劇有機會被減集數,電視台話要播奧運特輯,不過大家估收視唔好可能都有關係........

仲有6集,希望可以順利播完整套劇

我愛장혁

男爵府

weibo消息

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:milka528 發表於 16-7-21 12:54 慘!

原帖由 JP 於 16-07-21 發表
寧願停播不想減集,我歐遊中都未有時間追
已經出咗news,會cut 2集,total 14集

我愛장혁

男爵府

引用:楓林睇唔到第7集,可以係邊度睇,好緊張呀

原帖由 keigorbb 於 16-07-26 發表
楓林睇唔到第7集,可以係邊度睇,好緊張呀!
youtube有,不過畫面細d

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:原帖由 milka528 於 16-07-26 發表yo

原帖由 amychoi 於 16-07-26 發表
千尋又係有幾集睇唔到呀!
去youtube搵,so far Ep1-10都有,不過唔知點解個畫面放唔大

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:milka528 發表於 16-7-26 07:09 去yo

原帖由 123!@# 於 16-07-28 發表
唔知點解我揾唔到....1係好濛, 1係無字幕...我由第5集開始就睇唔到, 有咩途徑可以睇呀...
...
你跟住這個去搵,試下search劇名,喺youtube update到Ep12

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:milka528 發表於 16-7-28 14:45 你跟

原帖由 123!@# 於 16-07-28 發表
睇到啦, 謝謝你呀....

你可唔可以POST 條LINK出來俾我.
你試下喺youtube search弗蘭肯斯坦醫生,應該有齊12集

我愛장혁

男爵府

引用:我唔係好明!當年是真的醫療失誤還是另一位

原帖由 chy 於 16-07-28 發表
我唔係好明!當年是真的醫療失誤還是另一位醫生欺騙赫赫爸爸?
應該係另外一個醫生(而家坐輪椅嗰個)睇錯個報告,其實個手術好成功

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:milka528 發表於 16-7-29 00:31 應該

原帖由 starry_night 於 16-07-29 發表
我都有d唔明。咁點解呢集金醫生同oppa照腦素描話同以前一樣腦部都係受損? ...
其實我都唔明點解,不過我喺網上見到有人解釋

1) 女二故意講大話,話李英五個腦仍然受損,因為咁樣可以令到英五唔會接受/開始其它感情。(女二有要求過同英五復合)

2) 李英五因為自細接受爸爸嘅訓練,所以佢長大後,個腦真係因為長期嘅特殊訓練而受損

我愛장혁

男爵府

最後2集,希望好好交代晒所有劇情,唔好爛尾

轉換造型嘅李英五 😁

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:milka528 發表於 16-7-29 13:04 其實

原帖由 htts 於 16-08-02 發表
13集解釋晒
我睇左咗13, 不過唔明邊度有解釋女二話李英五個腦素描無改變?

我愛장혁

男爵府

引用:Quote:chitling17 發表於 16-8-3 17:21 張

原帖由 JP 於 16-08-06 發表
楓林有幾集睇唔到,千尋又sort sort 地,你地響邊樹睇?
我喺youtube睇,你試下用《弗蘭肯斯坦醫生》這個名去search

我愛장혁

首頁

尾頁

跳至