自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:今晚睇溫拿演唱會.........賴野

我初四睇,好怕悶

伯爵府

回覆:今晚睇溫拿演唱會.........賴野

今晚睇了,又覺得ok 喎,至於話開場唱英文,咁温拿出道時是唱英文歌為主,當然要唱下啦,我又覺得好聽,雖然我都不覺得B 女可愛,但她真的唱得好叻.

至於嘉賓是Gin lee和欣宜,佢哋唱得好但悶悶地場.

陳友打鼓有驚喜,阿B個人solod 都好正,Alan 當然好聽啦,而五個人一齊分享分開發展經歷好感人.

伯爵府

引用:講起阿倫,聽講佢靚雞雞出錢搵人投左阿梅啲

原帖由 樂庭 於 16-02-12 發表
講起阿倫,聽講佢靚雞雞出錢搵人投左阿梅啲底衫褲然後搵人去元朗一把火燒左佢
做好事又低調 ...
Alan 當年安排健仔在EYT 唱歌等寶麗金賞識佢,真係有情有義.

伯爵府

引用:我今晚同老婆睇,想縮沙叫大姨陪佢去唔比~

原帖由 大力大力 於 16-02-12 發表
我今晚同老婆睇,想縮沙叫大姨陪佢去唔比~
大力大力: 吾好咁想,投入d 會開心d,温拿一齊表現機會好少了,好羡慕佢哋的友誼,佢哋最後分享的説話好感人.

伯爵府

引用:唔係好明點解話佢哋貪啲利是,以佢哋幾個的

原帖由 AhiruNoPekkle 於 16-02-12 發表
唔係好明點解話佢哋貪啲利是,
以佢哋幾個的身家,
嗰少少利是又算得啲咩呢? ...
其實攞利是係攪下氣氛,佢哋是但行兩三行就收手了.

伯爵府

引用:在現埸。。。請問最後ㄧ隻是唱什麼歌

在現埸。。。
係佢哋一齊跳舞唱,唯一一首跳舞歌,忘記乜歌,掛住睇佢哋跳舞,因係佢哋自創舞步.

伯爵府

引用:阿B两個女的表演真是.........看佢两個11/5

阿B两個女的表演真是.........

看佢两個11/5歲女的一般般演出~
B 哥都是一般父母心態,喜歡曬下仔女有幾可愛和叻,不過吾係人人受落.

今晚嘉賓是誰呀?

伯爵府

引用:小朋友無罪、不要稱呼人醜八怪。

原帖由 快樂鳥 於 16-02-13 發表
小朋友無罪、不要稱呼人醜八怪。
同意

快樂鳥    發表於 16-2-13 12:38

首頁

尾頁

跳至