自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

見過玩過

三年前 70大元(買果時都幾肉痛)

但而家唔見咗
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原文章由 kc_01k 於 08-10-14 11:00 PM 發表

o係邊度買呀, 我c6叫我買比個囝玩, 我連o個副嘢叫咩名都唔知.

兔, 可否報料? 唔該.

果時係屋村商場推銷

好像叫什麼益智玩具

金兔竟然切得出一座金字塔

但之後唔見咗一件組件

就咁報廢
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

原文章由 秋風 於 08-10-14 11:05 PM 發表

咁貴
我都係買咗 $ 20

邊度買啦

唔該話比兔知啦

水晶宮

原文章由 秋風 於 08-10-14 11:16 PM 發表

我買咗好耐啦 (好多年前 )
依家可能真係貴咗啦
我响文具店買

無論如何 thank you

原文章由 openleung 於 08-10-14 11:27 PM 發表

上次我係書展買咗一副...佢話唔見咗入面啲粒粒可以配番架
你打呢個電話問吓...28366963...

果時唔知

其他一早入咗垃圾桶了

謝謝報料

首頁

尾頁

跳至