跳至

首頁

尾頁

洋房

我都係全人奶媽媽.. 朝早, lunch 同番屋企同夜晚泵奶.. 番咗工既時間.. 奶奶就用奶瓶餵.. 囡囡都係飲4-5安一餐...
4個月時16 lbs.. 唔係日日有大大.. 差唔多3-4日有一次大大... 初時都好擔心呀.. 不過聽d 姑娘講話唔怕的.. 最緊要囡囡健康就ok...
不過我有野想問呀.. 你地d bb 會幾時停餵人奶呀??? 因為我都覺得餵人奶出街好唔方面呀.. 成日變人肉奶咀.. hehe..
and.. 你地d bb 夜晚需唔需要氹訓呀?? 最近我bb 扭計呀.. 有時抱住都唔肯訓.. 都唔知做乜.. 

洋房

我都打算餵到自己冇奶為止.. 因為bb 埋身食時..我覺得好warm.. 同bb 特別跟自己多d... 就算奶奶當我番工時幫我湊囡.. 但bb 都係鍾意跟我多d.. 真係好滿足的..

洋房

大家加油呀... 見到bb一日一日長大.. 乜野辛苦都會唔記得

洋房

各位媽媽.. 我最後右邊少咗奶.. 又發覺有d 硬塊... 有時仲有d 痛... 係唔係塞咗呀???
你地有冇lee d 情況呀???

洋房

我都係呀... 新年過後奶糧勁少... 都唔知點解... 唉... 6個HRS 兩邊加埋先得6-7安...

首頁

尾頁

跳至