自由報料

跳至

首頁

尾頁

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

koey_0611 發表於 21-11-5 09:31
我出年一月約滿,依加交緊298一個月 1000m
交cut form 後打黎offer $109 一個月。 簽左
...

我同你一樣,我頭先同佢講你哋年年加價,新用戶有咁多優惠咁平,你哋唔使留住啲舊客㗎 ?佢仲同我講,話你新入嚟我哋都有比優惠你㗎!把鬼火一陣間send張form去cancel先!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

請問你哋cut咗香港寬頻之後,使唔使歸還個myTV Super既機頂盒?

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

miriamfans 發表於 22-1-31 10:58
回覆 麟媽媽 的帖子

借位一問, 張cut form係咪打去hotline叫佢email過嚟? Thx~

佢會email俾你,有條link開左之後,form入面佢已經default了內容,你印出嚟之後就簽番個名,我自己交去HKBN門市,之前來來回回傾來傾去只減十幾蚊!把鬼火!交咗張form入去,兩個鐘頭後就有人打俾我哋,位先生話佢係「客戶挽留組」佢問我點解要cut ?我話你哋一毫子都唔減,我轉去netvigator $138今個月仲有得送$500惠康coupon,佢即刻Offer $127@月,叫我唔使搬去啦仲可以keep番mytv,咁我地就續了,我係私人屋苑1000M+mytv本來$225而家$127。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

toffeetong 發表於 22-2-5 19:35
哈哈.. ..客戶挽留組
有冇電話號呀

冇㗎,你要交張termination form去門市,之後好快就有人打電話俾你喇,佢問我乜嘢原因唔續約?咁我又問佢係咪CS?我同你哋CS傾咗兩次都一毫子都冇減!咁佢就話我聽佢係「客戶挽留組」

首頁

尾頁

跳至