夫婦情感

跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

引用:Quote:mrschan1129+發表於+15-9-13+13:56+

原帖由 bearmrsyee 於 15-09-13 發表
你慢慢努力啦,希望你有朝一曰破境重圓。但不用再報告過程,因為這過程起碼10年以上才有結果。
...
點解要10年以上?呢度好多Jm 都2、3年就可以破鏡重圓?

大宅

回覆:婚姻17年,小三13年(我唔夠分,借我妹妹account post)

我C6 同賤三10幾年,即使佢地真係有搞嘢,都會咩新鮮感都無哂啦!!!

我尋晚偷睇C6 電話,賤三要我老公去佢度瞓一晚,我老公都推佢話唔好啦!

大宅

引用:Quote:mrschan1129+發表於+15-9-13+14:11+

原帖由 bearmrsyee 於 15-09-13 發表
好簡單,如果我是那小三,我投資左甘多青春落呢個男人度,不甘心,也不會輕易放手,會出盡法寳留住他,我比你青 ...
如果個賤三真係係咁比人追,我C6 覺得佢水性楊花,更加會飛佢啦!
邊有男人鍾意自己個女人比人溝?

佢後生過我咁代表乜?我C6 貪佢外表?

大宅

回覆:婚姻17年,小三13年(我唔夠分,借我妹妹account post)

我知你地個個要我接受現實,一日未斷小三,段婚姻點好返呀?

大宅

你地容許我問,就當我承認我老公對我淨返親情,無愛情,佢見到我到宜家都咁傷心、心痛,難度唔會內疚、心痛而飛小三令我舒服嗎?
一個普通朋友,見到佢傷心,都會心痛丫!

大宅

開頭我係好癲,淨係鬧同怨,隨著時間一日一日過,其實佢知我個心仲好傷好痛,一個正常人,對足20幾年,係20幾年,難度真係殘忍到睇住我流血都無感覺?無同情?

離開小三真係咁高難度嗎?點解佢寧願2頭家搞到自己咁辛苦?回到呢個屋企齊齊正正,又有亞囡,唔會仲舒服?

大宅

開頭我係好癲,淨係鬧同怨,隨著時間一日一日過,其實佢知我個心仲好傷好痛,一個正常人,對足20幾年,係20幾年,難度真係殘忍到睇住我流血都無感覺?無同情?

離開小三真係咁高難度嗎?點解佢寧願2頭家搞到自己咁辛苦?回到呢個屋企齊齊正正,又有亞囡,唔會仲舒服?

大宅

大宅

大宅

你地覺得佢對我好左,係因為淨係內疚?

大宅

引用:如果佢對你坦言大家真心相愛,你會成全嗎?

原帖由 蘿絲頭 於 15-09-14 發表
如果佢對你坦言大家真心相愛,你會成全嗎?
比你係我,你會成全到嗎?

大宅

引用:純個人感覺,呢吓唔講對錯先。樓主越發言得

原帖由 Superman-GF 於 15-09-15 發表
純個人感覺,呢吓唔講對錯先。樓主越發言得多,我越覺佢同屋主段13年可歌可泣,愛的成份高好多。

...
點解?

大宅

引用:樓主,你女好嗎?最近點?

原帖由 ms_ck 於 15-09-15 發表
樓主,你女好嗎?最近點?
我個囡真係無乜嘢,開學專心讀書,佢知道個老豆仲係好錫佢

大宅

呢排,好後悔呢咁多年對老公嘅百分百信任,佢呢10幾年一個禮拜總有幾晚夜返,我真係一個電話都唔會打比佢,因為相信兩字,換來的竟是背叛,間接造成佢同賤三有相處時間,可以一齊10幾年!

大宅

如果我係check密啲,起碼無咁順利比佢地可以一齊13年

大宅

引用:我覺得你先生有得婚外情十幾年都cover+到而

原帖由 ivyoiyi 於 15-09-18 發表
我覺得你先生有得婚外情十幾年都cover 到而又無主動提出分開, 對呢個家始終有感情既, 如果真係同個賤婦咁 ...
可惜個女人就係事業型,自己有本事,賤格!

大宅

引用:Quote:原帖由+小可愛11+於+15-09-18+發表樓

原帖由 蘿絲頭 於 15-09-18 發表
其實,我覺得佢地係真心相愛的。唔覺得個女仔有心搶。。。始終都忍左咁多年。所以我至同樓主講,一係留,一 ...
點解你地個個都覺得佢地係真心相愛?
我真係唔明!

大宅

我淨係想知,點解你地覺得佢地係真心相愛?因為層樓佢強加我老公個名落去?

大宅

尋晚,我趁C6 早訓,半夜撞左幾次C6 手機password,睇到佢地嘅對話,我見到其實內容無乜特別,只係C6 將佢今日接到幾單內地嘅大生意話比個賤三知,賤三當然發揮佢賤嘅功能,係咁回覆「你好叻呀!」等等、又話星期日煮餐好餸比我C6 賀一賀佢!

我C6 同個賤三都係講D好正經嘅事,大多只係我C6 自己D公事,或者share 下D新聞比佢睇,無乜點講甜言蜜語...

而賤三同C6 內容睇,其實唔似實質幫到我老公D生意D乜,我都唔知C6 講比佢聽為乜?

大宅

引用:Quote:原帖由+RAY媽+於+15-09-18+發表男人

原帖由 小可愛11 於 15-09-18 發表
同意,難得之處就係個男人除左分享生意上嘅野,仲有雞毛蒜皮嘅事情。
咁個男人又有冇同妳分享呢啲野??

...
我地都有傾屋企事同亞囡嘅事架!

首頁
45678...10

尾頁

跳至