夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:婚姻17年,小三13年(我唔夠分,借我妹妹account post)

仲有,佢有乜資格去做正印?

大宅

引用:Quote:原帖由+mrschan1129+於+16-02-28+發

原帖由 小可愛11 於 16-02-28 發表
點解妳會相信呢?
再者就算個男人離開咗個女人,妳認為個男人會從此安份守紀?
妳其實只係喺度鬥氣,唔甘心 ...
我唔係淨係唔甘心,係我真係唔捨得老公同頭家,亦唔想比一個唔完整嘅家我個囡
我老公係唔顧家,但佢一直對我唔算差,我一直諗,已經結婚咁多年,兩個人嘅浪漫已經好平淡好正常,我從過問公司生意係因為想比一個清靜嘅屋企比佢; 佢掛心佢屋企人,所以我一直照顧得啲老人家好好,我覺得兩公婆相處要信任,所以一直唔過問佢嘅一切,我做錯甚麼呢?

大宅

回覆:婚姻17年,小三13年(我唔夠分,借我妹妹account post)

但我好辛苦,我一諗起老公成日去佢度
一日佢地仲一齊,我等同分左個老公出去
而我C6係當若無其事!!!!!
你地話我知,我C6明知我難受
點解佢連做下戲肉緊返我都唔肯!!!!!!!!

好辛苦好辛苦!

大宅

呢度好多老婆同老公發現小三最後都會好好

大宅

求求你地答我,點解小三最近即使我post 乜 無反擊?係完全無反應!!!!!!!
之前佢會同我一來一回,特登講到自己好開心

(唔係合照,我係D影我地晚餐食物嘅相or 一家人去食飯時打咭,講到C6對我好好)

大宅

引用:因為小三安分守己,滿足現狀!因為小三由開

原帖由 QY08040408 於 16-03-03 發表
因為小三安分守己,滿足現狀!因為小三由開始就知道你存在,亦都清楚自己角色,清楚自己需要D乜,更加唔稀 ...
當佢睇左,佢唔嬲,點解代表C6 會愛佢?
如果佢真係一啲感覺都無,之前又係咁同我一來一回?

大宅

亞囡發高燒,上個禮拜,燒左3日都退唔到,我已經好擔心,醫生話亞囡似有呼吸病毒感染(現在已康復)
我偷偷地問過佢公司Partner,呢輪C6 係忙
要成日同供應商開會,嗰日亞囡返唔到學,C6特登放假兩日帶個囡去睇醫生,我一齊去

就係得兩日,肯duk係屋企
公司Partner話我知,C6唔係非常夜走
後來,比我用佢password check 定位,原來佢晚晚去小三屋企,係晚晚!!!
亞囡病情都只係直接問亞囡,
問都唔問我!!

係咪要過份到咁?
親生囡病,早點回家關心下都唔做
如果真係忙到咁,夜返,我理解
問題係寧願放工都要去小三屋企

以前我mung 在鼓裏時,一個禮拜都起碼有兩三日返黎食餐飯
現在,係晚晚都唔返來食!
當爆煲時,認錯,講對唔住,又話要頭家等等等等
當時講黎做乜吖???!!!!

事發一年後,應該係話,幾個月前開始,越來越唔返家食飯!!!!!
我只係唔啋佢,唔理佢,無再鬧同怨,佢覺得返來真係辛苦到咁?????????????
即使ok,當對住我辛苦,連亞囡都不及小三重要?
最過份最過份的事,比我係佢睡著時,開佢電話,發現佢wechat小三,亞囡睇完醫生後,即刻報告亞囡病況進展,小三又猩猩作態,懶肉緊咁關心返亞囡情況,嗰個係我地個囡呀,唔係佢地架!!!!!!

我C6 究竟食乜食到忽左!!!!!!
佢想點呀?????!!!!!!!!!!!!

大宅

我C6 究竟係想逃避?即使避,避唔到一世

我好痛心,we chat上,C6 沒有口甜舌滑,生活上事無大小都告訴小三

你們狠狠的告訴我,讓我再清醒多點點
我寧願他們只是sex partner

大宅

好,你地個個話佢地咁多年唔係激情,咁點解仲要晚晚死去搵個賤婦丫!

大宅

我想係度問大家係因為呢度有好多因發現小三,關係搞到好惡劣嘅case,最後都和好如初ar ma

大宅

我試過對佢溫柔,煲湯煲涼茶,關心下佢,但佢照舊搵小三

氣,落不下

大宅

如果你地係我,難度條氣會落得下嗎?

大宅

我尋日用Instagram 串小三成日話自己好幸福,佢竟然無反應,以前佢肯定post相即刻還擊我,究竟佢地以家嘅關係係點!因為呢排亞囡流感,C6晚晚早返黎睇囡,即係無得陪佢,我好心涼,串下佢

大宅

我唔可以比小三發春夢,成日講到自己幸福肯定係激我,想我放手,佢就有機會做正印

我C6 話其實同小三唔係真係咁開心
我C6 咁多年都唔娶佢肯定小三係啲嘢比唔上我先唔娶佢

大宅

起碼我知道C6 係小三發癲發爛時會小爆佢,我地有個囡,個囡永遠係C6 最重要,佢亦唔捨得開口同我講離婚呀

大宅

我之前真係好相信佢

大宅

已頂不住,我過左隔離房瞓
幾個月了,一個禮拜4至5日都唔會返來食飯,佢話係工作,我唔知佢係工作定係小三度,晚晚無10點都唔見人,我亦唔想返屋企面對佢,我有時都寧願夜返

大宅

去到這個地步,我已經唔知道究竟C6 想點?
由我去隔離房瞓,無叫我返去瞓
差不多晚晚起碼10點先蒲頭

點解佢可以咁對我?一方面同朋友講唔想離婚,一方面則若無其事
佢有無諗過我好痛?
我去邊都不聞不問
即使如普通朋友,都會關心下丫

daikichi  又過左2個月,你個賤佬對你點?有冇進步?  發表於 16-7-6 23:33

首頁

尾頁

跳至