自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

tingtingword 發表於 17-6-26 08:46
我好有禮貌地問其實係咪center出錯,你交咗1:1錢,而center又放多個小朋友落去,所以咁大反應。佢話唔係囉 ...

咁你有無再覆佢?
嗰亞媽咁癲,我會叫個仔無咩事,都唔好同人哋嗰仔接觸,以免人哋嗰仔有d咩事,都走嚟嘈

不過我想問,點解對方會有你電話,本身你哋識?

大宅

tingtingword 發表於 17-6-26 09:14
學校同班同學嚟㗎。個course都係我讀先,然後佢話佢囝英文唔得,我咪介紹佢讀囉(利申:無收過任何介紹費 ...

我覺得你要同返center 講返有家長有意見
另外我會有禮貌咁回佢,係center 安排你嗰仔去嗰班,如果有不滿,可以向center 反映你要指定導師1對1教嗰仔
再同對方講,希望對方唔好咁自私唔俾你嗰仔係嗰段時間上堂,而攪到你嗰仔成績有可能變差

lojo11    發表於 17-6-26 11:26

大宅

tingtingword 發表於 17-6-26 12:09
最後我都覺得自己好仁慈,我唔想centre 難做,亦費是大家面阻阻。我自己都厚住面皮同centre 講,希望星期一 ...

佢未必block咗你fb,可能只係唔俾你睇佢嘅fb,佢有可能怕你見到佢fb嘅嘢又跟,但對方可能仲睇到你fb
我建議樓主你都要block埋對方,我怕對方仲可以睇到你嘅fb,如果佢留意你嘅動向,一有咩草動,就周圍同人講你是非,你就麻煩,一個咁小器嘅人,加上又嬲咗你,如果佢嘅小朋友唔及你小朋友嘅成績好,都唔知會唔會偷偷睇你你fb作估仔

首頁

尾頁

跳至