自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

黃 續 稱 , 浸 浴 期 間 她 步 出 浴 室 , 從 被 告 手 上 拿 取 兩 杯 紅 酒 , 返 回 浴 室 將 「 有 料 」 的 一 杯 紅 酒 給 予 V 太 太 飲 , 浸 浴 後 把 T-back 內 褲 送 贈 , 並 說 : 「 T-back 係 幾 好 ! 」 V 太 太 穿 上 T-back 及 自 己 的 運 動 服 , 而 她 只 用 圍 巾 包 裹 身 軀 , 兩 人 步 出 浴 室 , 與 身 穿 長 袖 衫 下 身 僅 內 褲 的 被 告 共 晉 晚 餐 , 為 V 太 太 補 祝 結 婚 。

我諗冇一個女人會同一個下身只著內褲既男人食飯, 有乜可能....mouth:

王國長老

王國長老

原文章由 EVA222 於 08-3-20 13:48 發表
匪夷所思疑點重重,呢件真人真事,如果拍戲都俾觀眾話編劇老作.
老友有婚外情,唔係歧視佢,而係大家價值不同,應該少見為妙.
去人屋企無端端沖涼,仲要浸浴,浸浸下無端端飲紅酒,係人地屋企點會自然,老友都假,仲要即時穿性 ...

係囉, 好多野唔合情理, 唔知兩個女人本來係咩人, 朋友送條T back要我立刻著,我都會起疑心...如果朋友有婚外情, 我會勸佢, 一定唔會同佢情夫仲好似朋友咁.... 更莫講話個男人唔著褲一齊食飯....

成件事真係唔正常.

今日食lunch時睇到黃慧心話明知情夫出去強姦自己朋友,佢良心不安避入房...但過一陣又出去玩3P, 我食食下有嘔吐感覺(真係有), 先害自己媽媽, 再佈局害自己朋友, 講來講去, 就係自私, 為保自己, 對身邊最親既人一個接一個落手.

人性泯滅.

王國長老

王國長老

原文章由 馬騮仔 於 08-3-22 00:32 發表
佢玩完3p比老公發現左作出來0既故仔掛~

真係唔知..但黃自己招認左當初點設局迷姦V太太, 未必真係自願.

首頁

尾頁

跳至