自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實第2集最尾問佢個仔自己做過D咩都唔知,唔記得,金魚咩,幾秒記憶

大宅

最重要係咬完佢個仔D血係咁噴,但係隻狗個口D毛都冇血

大宅

mickeyeva 發表於 22-11-29 15:06
回覆 黃二少奶 的帖子

麥仔批唔到法援, 麥生話仔好唔開心, 咁細個已咁叻! ...
唔開心最多係幾日,自己對隻狗做過咩都可以話唔知,唔記得!金魚記憶!

大宅

千錯萬錯都係有免費寵物展入場卷錯,好地地行完家居展末算lo, 又冇養寵物,又有免費飛!

大宅

其實第三集可以一點一點咁反駁佢,
1.幫隻狗帶口罩影相,其實你同人影相都要除口罩啦,D人同隻狗影相影完帶返狗口罩有咩問題?
2.咩叫寵物展好多小朋友,條友一定係第1次去,個個都帶自己隻狗去玩/帶車仔or喼買野都唔會帶小朋友,戈到唔係遊樂場,係寵物展買平野,買寵物用品同比隻狗去去試食。寵物展好多小朋友真係笑大人個口!

大宅

黃二少奶 發表於 22-11-29 17:10
又唔係書展玩具展,其實邊有人帶小朋友去嫁
有,就係佢地,人地就帶狗去放電買野,佢就帶自己個小朋友放電,咁就奶野。

大宅

香港醫學會副會長鄭志文醫生表示,因寵物口腔有較多細菌,被咬傷者會有較高風險感染破傷風。然而,如傷者10年內曾注射3枝破傷風疫苗,則毋需另行注射。若傷者對注射紀錄持不確定態度,他一般也會建議再次注射疫苗,預防萬一。
醫院都冇幫佢打針,仲有google下D狗咬人相係好大出入,同佢個仔D傷口完全唔同。

大宅

推一推先

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊