在職全職

跳至

首頁
12345...21

尾頁

侯爵府

Re: 有冇四十歲左右架媽咪?? 大家一齊一入黎傾到笑爆咀呀! (Part 2)

新屋入伙

請報了名的姐妹注意 (排名不分先後 : oj, yammy, goodies, betty, 栗媽+1, forty + 1, tess + 1, 心願, stmummy, Q太郎 + 1)

10/8 美的約會第二集, 我訂左位啦!
1:15p.m. 洪小姐 39號檯
自己蒲頭la...
地點 : 樂壽新漁村酒家 tel : 27367728
尖沙咀德成街 1-5 號地下
如坐MTR, 佐敦站四海大廈出口, 上到地面向右望, 見到間佐丹奴, 行入去就見到ka la. (恒豐中心後面)
如果坐c+車, 咪德成街 or 恒豐中心落就得ka la...

侯爵府

Re: 有冇四十歲左右架媽咪?? 大家一齊一入黎傾到笑爆咀呀! (Part 2)

一於四圍酒啦
goodies 寫道:
栗媽果然反應好敏捷!
要問阿 forty 我要要地新入伙駛唔駛擺幾圍!

侯爵府

5理,照

今日仲話快,平時至係5如閃電喎
bettylam 寫道:
>嘩!你地的msn行動快如閃電行雷,我追吾切呀!

二隻眼岩先斗完雞返魂咋!

樂天音

侯爵府

我琴晚都走左去染髮喎
yammyma 寫道:
咪為左我地8/10既美的約會走左去電髮同染髮,點知個效果麻麻地,到時睇怕要笠埋個頭至出艷至得.

侯爵府

借問聲典解"保x局"5入三甲既 ?-( ?-( [quote]
Q太郎媽咪 寫道:
下個禮拜先交(26-30日),我會最後果日先交

侯爵府

我係直頭login 5到呀
初初妁以為只有自己入5到
典知msn一問,好多人都入5到呀
心願 寫道:

hi~

我都入嚟報到啦 ,栗子ma我呢幾日都比bk out咗我好多次呀 :-(

侯爵府

今期經濟一周既attachment係小一指藍
典知真係指紅指綠
冇咩用
side 我 $20

侯爵府

oic
但係我地個校區真係閃冇可閃 [quote]
Q太郎媽咪 寫道:
保x局係幾好,但係極多新移民,包括我屋企對面有一個,我會擺係第4或第五囉~~

侯爵府

q媽
仲有呀,5好最後果日至交form
如果果日交表至知有野冇帶就橙啦
我同事舊年都去左兩次

侯爵府

諗咩鬼呀
聽天由命啦
我可能都係諗到明年今日都未make 到 decision[quote]
Q太郎媽咪 寫道:
icic, 仲諗住可以諗多一晚o添:-( :-( :-(

侯爵府

哈哈,今朝我至早

侯爵府

係小女子白髲成頭
怕比你地掉去50
至整色整水姐 [quote]
Tess 寫道:
唉, 落咗幾日狗屎, 唔知落飽未.

喂喂喂, 做mud一個二個走去set 頭, 係咪'美的約會'規矩黎ga?

侯爵府

咩亞goodies冇教你深呼吸,再深呼吸咩
心願 寫道:

我卒之今日都有個呀女出去買衫,不過佢買果d衫我就唔多like囉,但佢鐘意喎,我無眼睇有佢囉,佢話好睇就得囉

侯爵府

各位好,
因為迎日狂風大雨
小女子風濕發作
唯有休業半天

侯爵府

HELLO, 新姊妹
等我又自我介紹下:

栗子媽當然係栗子既亞媽
栗子幾大請看樓下"A柱"BAR

侯爵府

我有骨刺
一返風就可以天氣預告
goodies 寫道:
栗媽:

你真係有風濕 kar?

侯爵府

你5好講到自己5駛FLY咁喎 [quote]
goodies 寫道:
Isis_Iain:
呢度d媽咪個個都係"忙人一族",工作、家庭兩兼顧,阿栗媽等仲要間中做「胸中非人」出差 tim.

侯爵府

[size=xx-large]好咩呀

wensi 寫道:
Isis_Iain

哈哈!!!呢個 Topic 好開心呀!!! ............小心lee 度d 媽咪好............

侯爵府

EEEEE.....你個仔 K2 / K3 呀,
K3 咪今年報小學
Isis_Iain 寫道:
goodies,

我係在職媽媽,仲係勁忙果隻,如果唔係點夠錢供 D 仔女將來讀書呀!!!!!

[quote]
goodies 寫道:
Isis_Iain:
今日叫個係靜果種。可能呢輪大家都忙,係呢!你係在職媽媽 or 全職媽媽?
[/quote]

侯爵府

冇架啦,
老人病
有時比人 下羅[quote]
goodies 寫道:
慘! 咁食藥有冇用?

首頁
12345...21

尾頁

跳至