跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家執好走佬袋未啊..我打算過多兩個星期就執啦..上次去產檢時..姑娘都有提醒我..嘻..好緊張啊..就快見到bb啦!!

複式洋房

你第二胎啦...咁你既走佬袋一定咩都唔會漏啦!!我就好驚執少咗野..嘻嘻..
原文章由 mamaSTONE 於 08-2-24 21:30 發表
我上年年尾已經開始買走佬袋嘅嘢~
而且一路都有執落袋....
我早兩日已經執好晒放左喺衣櫃度~

因為我自己比較無記性!
所以要一早開始執走佬袋,
一嚟,早d執好,唔駛成日心掛掛!
二嚟,對於我無咩記性嘅嚟講,
...

複式洋房

原來d產婦m巾係咁唔舒服啊.. 咁點算啊..如果完全唔買改用平時嗰d特長既來代替唔知道得唔得呢?? 我昨日先開始買野..好似有好多好多野要買..仲有..我想請教下大家..bb尿布係唔係要成包攞去啊..好似勁大包咁..因為實在太多野要拎啦...

原文章由 skybbjoey 於 08-2-26 18:07 發表

係呀!得條繩吊住,勁唔舒服,漏曬出黎,所以我一落得床就用普通衛生巾,買34-36CM嗰D都OK

複式洋房

SKYBBJOEY 嗯嗯.. 多謝你意見..thank you very much!!

原文章由 skybbjoey 於 08-2-27 16:53 發表

BB尿布初生好細包啫,成包攞衛生D lo,產婦巾一定要一包架,如果唔係比姑娘鬧架(政府醫院)!入院嗰時淨係拎自己嗰袋,之後再叫屋企人拎BB 嗰袋同尿片

複式洋房

SKYBBJOEY 嗯嗯.. 多謝你意見..thank you very much!!

原文章由 skybbjoey 於 08-2-27 16:53 發表

BB尿布初生好細包啫,成包攞衛生D lo,產婦巾一定要一包架,如果唔係比姑娘鬧架(政府醫院)!入院嗰時淨係拎自己嗰袋,之後再叫屋企人拎BB 嗰袋同尿片

首頁

尾頁

跳至