家庭理財

跳至

首頁

尾頁

洋房

Good morning

mrsdoh 恭喜恭喜, 祝你同 bb身體健康, 再戰股壇揾

洋房

lokyauyau,

我啲股己經狠狠咁跌到一個冇眼睇兼麻木既地步, 真喺希望好似你咁講一次過跌落去, 等我地有機會再玩過!! 唔喺逐啲引你地入市, 然後綁住

原文章由 LokYauYau 於 08-3-17 09:58 發表
Good Morning!

5好話我黑心(我都有好多crab貨in hand ),有時巴不得個市一次過狠狠跌一次,and then重頭來過,好過market 半生不C,我們無所適從,引你入去火海,慢慢醃你d $ ...

洋房

嘩, 一朝咁大上落, 咁好玩!! 有冇乜原因呀?

原文章由 szebb 於 08-3-17 12:23 發表
今朝$13 同 my mani 溝左手1898\
頭 sin up 到 $14.1x 真係想賺少少沽左佢

洋房

mrsdoh,

你老公實好開心啦!! 有佢支持加埋多咗個仔仔, 賺股票都喺錦上添花!! 當然越多花花越好啦!!

原文章由 mrsdoh 於 08-3-17 11:24 發表

早晨, 今日又勁跌. 我個仔3.36公斤呀 同老公成個餅印
頭先我入左第2注.#2628...26蚊.....我老公全力支持我買股票..咁我就用佢D錢買得安心啦

洋房

我呢個荷包乾旱既艇民入貨梗喺冇我份啦!! 你地琴日有冇執平貨呀?

洋房

Good morning all,

放咗幾日假, 爭啲揾唔番個 topic tim !!

大家上星期既升市有冇執呀? 我都喺依舊比啲蟹綁住, 離家鄉太遠又唔捨得放, 所以都喺乾睇!!

mrsdoh, 你 bb 好番哂未呀?

洋房

我果啲距離家鄉咁遠, 蝕放再買都一定追唔番, 喺呢, 你有冇乜心水呀?

原文章由 pakyumama 於 08-4-1 11:49 發表
ME 2
蟹仔一大堆
有心水都無得入
之前如果蝕放再入心水
已經回本啦
真係唔係你財唔入你袋

洋房

琴日下午將僅餘果少少本入咗 1398 @5.47, 今日 @5.88 放, 第一次咁叻呀!! 現在應該仲升緊, 不過我己經好耐冇賺過錢啦, 所以好開心囉!!

今日升市, 希望大家都有得執啦!!

洋房

mrsdoh,

bb 至緊要肯食, 肯瞓, 肯大大同小小, 你可以安心啦!!

今日 #2628 都上咗啦!!

原文章由 mrsdoh 於 08-4-2 10:53 發表

good morning, 嚟排照顧BB忙到都無時間上嚟.
BB飲奶無再噴泉式嘔奶啦. 仲成日肚餓要飲奶 佢好返好多啦, 多謝關心.

因為太忙, 嚟排都無買賣股票, 我但求手上#2628可以升返多少少走人 ...

洋房

Gica,

去咗旅行真喺開心啦, 阿女冇去, 咁會唔會好掛住架?

原文章由 GiCa 於 08-4-2 03:11 發表
Hi everybody & LokYauYau,

I went Japan for 7 days and just arrived home.
I asked my helper and she said my daughter already get well (I just arrived home and my daughter already sleep).

洋房

Thank you mrsdoh, 大家賺多啲啦!!

唔見 lokyauyau and szebb 既 ??

原文章由 mrsdoh 於 08-4-2 15:43 發表

#2628係28.4元時入的....而家咁0既價放唔到 捱多一排先......

恭喜你#1398賺錢呀

洋房

小朋友上咗小學, 甚麼平機票同平旅行團都冇份架啦!!

我今朝傻吓傻吓又比我 #308 執咗1千大洋!! C9仔己經好開心啦 , 其實我估佢有得上既, 不過 set 咗個目標1千, 又唔想 hold 過個假期, 所以食咗糊先!!

好似話現在第二季個市應該會好啲, 希望好似 lokyauyau 咁講大家有蟹鬆蟹!!

原文章由 GiCa 於 08-4-3 10:11 發表
Yes, 好掛住 ar.
But my elder is primary 1 now, so I only bring my younger daughter this time.

洋房

Good morning all

szebb,

你喺版主, 一定記得你!! 祝新工順順利利, 賺多啲股本, 又可以執多啲!!

mrsdoh, #2628 呢排勁咗喎!!

lokyauyau, 有乜心水呀?

原文章由 szebb 於 08-4-3 23:18 發表

winwin,
真係好開心仲記得me ar
呢排 bc 緊執D野去保母到
me 星期1返工la
要夜晚sin 可以留言比你地la!

大家呢2 day 係咪賺好多
but mo me 份
隻2899 up 到$7.8x mo 放
又再down 穿$7
又要 ...

洋房

loklokyau,
今朝衝動地 $5.18 入咗 #728, 現在有啲 , 都喺執少少走啦!!

原文章由 LokYauYau 於 08-4-7 11:29 發表
Good morning, everyone!

今日office work 先鬆番d,有時間觀察走勢,但未有心水

winwin08, 你有冇? Anyway, 賺多d

洋房

希望今日唔喺用"瀉"字形容啦!!

原文章由 pakyumama 於 08-4-8 16:28 發表
入左388 & 1898
一入即下潟

洋房

洋房

szebb,

你好叻叻, 咁都忍到賺咁多先放, 我執少少就己經好開心啦, 不過隻 728 因為貪心咗, 走唔丟啦!!

原文章由 szebb 於 08-4-9 23:09 發表

winwin,
我依家都係夜晚sin 可以留言乍!

你有mo入貨ar?
我剛沽左2899再look定Dsin
另外仲有隻82
呢排 do ng多郁 wait 下 ...

洋房

mrsdoh,

你呢排調養好身體最緊要, 希望 bb 同你都健健康康, 咁先喺無價既財富!!

原文章由 mrsdoh 於 08-4-9 16:02 發表

#2628升得慢但跌得快....我29蚊時沽左, 執左200蚊咋

洋房

pakyumama,

你隻#388 上喎!! up up up up ....

原文章由 pakyumama 於 08-4-9 16:02 發表
姐妹們

想問下知唔知點解#388唔係恒指升佢就升既咩
點解一跌就狂跌,恒指升100點,佢就升1仙
恒指跌100點,佢就跌1元
甘咪有排都追唔返

洋房

Good morning all

今日唔知有冇機會走貨呢?

首頁

尾頁

跳至