婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

我都係食左YASMINE 三至四個月左右, 係我婦科醫生介紹我食的, 因我荷蒙失調, 食左呢幾個月, 除了月經多D外, 其他都好好, 我覺得自己皮膚都好左TIM, 又無肥到, 睇唔到MUG SIDE EFFECT
LAW, 我覺得, 藥呢家野, 我都唔打算好長期食佢, 食到咁上下咪又停下LAW. 有人夾有人唔夾, 咪自己試三幾個月先LAW. 試得唔好都唔會有MUG 野LONGTERM 影響GE.

原文章由 Leoshar 於 08-4-29 11:12 發表
我好矛盾呀, 呢度又講到yasmin幾好, 前一篇又好負面. 咁我應唔應該開始吃呢?????

別墅

又好奇怪, 我見有d人食左呢隻野經量反而少, 而我又剛相反, 食左佢之後經量係比較多ga...真抓頭, but, anyway, 真係人人唔同反應lor.
另想問, 你仲有幾多盒呀, 我有興趣呀, 是橙色盒的, 是嗎 ? 因我係藥房買要一百零幾wor, 你去邊到買ga, 請問?

原文章由 christytsui 於 08-5-7 16:57 發表
我食左半年有多...不過我覺得我唔係太arm 我食..我好易頭痛同腳抽筋.我驚d血管收縮呀..so d個月停藥..等我可以被d時間停左佢,跟住要bb..不過d隻藥真係可以減少好多經痛同經量..我一唔食..就好似缺堤咁...我真係好驚. ...

別墅

都好呀. 請CHECK埋EXPIRY DATE 啦. 如果OK, 我要埋佢啦. 我PM左我手電比你呀. 你可至電我睇下大家點交收啦. TKS.

原文章由 christytsui 於 08-5-8 11:59 發表

橙加白色架係家計會買要見nurse先比$20.
PASS 到 nurse個關先比買,
一次最多盒each $75

好似仲有3盒,我返home先check下先

別墅

ok. 我要晒佢啦. please call me.

原文章由 christytsui 於 08-5-9 15:38 發表
原來我有4盒..但我會一次過sell ,因我唔想分太多次又要交收...最好係可以係坪石 or 九龍交收最好啦...方便我...(我係青衣返工..青衣附近都ok架)

EXP DATE is NOV 2009 ...

首頁

尾頁

跳至