跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我想問你d通粉同意大利粉, 你點整呀..係唔係熟悉左再用個攪拌機攪呀????

原帖由 jophy 於 09-3-21 17:11 發表
阿囡最近食通粉,意大利粉,飯,提子,啤利,豆腐花,薯蓉, 蕃茄, 雪梨,蘋果,紅蘿蔔,士多啤梨,青豆,三文魚,龍利柳,雞柳仲有好多好多記綠唔到因每日都食唔同既野 ...

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

明白, 唔該哂

原帖由 jophy 於 09-3-28 00:18 發表
[quote]原帖由 a-j 於 09-3-23 15:29 發表
我想問你d通粉同意大利粉, 你點整呀..係唔係熟悉左再用個攪拌機攪呀????

我無用攪拌機呀只係將意粉同通粉煮熟後 ...

伯爵府

食緊啦...不過要整到好碎先比佢食.

原帖由 松鼠隊長 於 09-3-31 16:47 發表
bb未出牙仔, 可以食肉碎未?

首頁

尾頁

跳至