跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都想JOIN呀~

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得最重要就係book左個場, 先可以攪到其它野.

伯爵府

我都可以幫手 mail [email protected]

原帖由 ivyng1004 於 09-5-13 14:51 發表
我都可以幫手,但係覺得用BK好難傾成日要追page 不如所有能夠幫手MAMI 用e-mail或facebook聯絡好嗎?
My email is [email protected]

伯爵府

0808半歲party 攪手有消息嗎???

原帖由 conniecym 於 09-5-13 12:15 發表
我也可以幫忙一下, 但希望不需要頻繁出來開會. 大家都有仔仔女女要湊嘛!

先找一個統籌好嗎? 有自願者嗎? kittychan127可以當嗎?

曼克頓山的function room可容納100人嗎?
(只是粗略數過留左言會join的,暫有43個fam ...

伯爵府

請問曼克頓山 funtion room 可以容納多少人????

原帖由 missyy 於 09-5-11 18:06 發表
我地大約有幾多人先,曼克頓山有個funtion room 都ok 我可以book,唔貴,自己order 野食去,都化算,唔知好唔好呢

首頁

尾頁

跳至