跳至

首頁

尾頁

大宅

絶對同意呀! 大家個b差唔多大, 啱晒咀形 我都後悔早幾個月先join, 唸番起大肚既時候真係悶到 . 網上絶對有壞人架 不過如果一班鍾意分享資訊, 有同理心, 肯樂意幫人 (甚至做埋義工....搞爬地)既"壞人"走埋一齊.....又幾 呵呵!!

原文章由 welcome 於 08-5-10 06:14 發表
係呀,真係好難得可以同你地傾下,交流下心得,因我d同事一係無小朋友,有的都八,九歲,唔o岩channel.你地都知一有左小朋友d話題就自自然然就係bb野,所以呢..................同你地傾就巧happy 喇!
不過我阿媽曾經問我驚唔驚網 ...

大宅

嘩!! 痛足32小時....真係唔嘢小喎. 我痛左10個8個鍾就 ......

原文章由 loching 於 08-5-10 11:29 發表
回想起舊年,時間過得真快.....
嗰陣時日日都上網等人報喜再分享生b 過程.....
仲等到自己要入院催生....
痛足我 32小時, Chloe先肯出世mouth:

而家話咁快又1歲喇~~

好開心識到一班咁好嘅媽咪,:exci ...

大宅

世途險惡呀! 等我多d上黎學壞左先.....到時嘛識点教個女o羅, 呵呵呵呵 :;pppp: :;pppp:

原文章由 piggy2007 於 08-5-10 11:47 發表
係呀, 我地呢班網上"壞人"有時又真係幾壞架. 又教你去"we wet", 又教你去掃貨, 遲啲可能教你bb去識男/女仔.....真係要幾壞有幾壞

首頁

尾頁

跳至