心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

人大左,好難識新朋友

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小傑媽媽 發表於 19-6-26 14:24
同意

得閒大家吹下水

水晶宮

C.yan110 發表於 19-6-26 14:57
到~
我雖然結左婚無耐, 但都覺得好似冇曬朋友咁... 可能本身已經唔多, 家下仲要日日放工趕返屋企煮飯比C6食 ...

合則來,不合則去

做朋友,唔好強求

水晶宮

小傑媽媽 發表於 19-6-26 15:20
我仲學習緊

我年頭先嬲左個好朋友,識左多年,但好多事情嘅睇法同性格,大家真係唔夾..結果因為一件事,我就嬲左佢。勉強無幸福。

水晶宮

MiniPig33 發表於 19-6-26 16:49
湊小朋友好辛苦
日日想喊,。。

點解?

我一湊二...現在叫做好好多,已大個d

水晶宮

MiniPig33 發表於 19-6-26 18:12
我就係頂吾住,
細果個 好痴身
一行開爆喊,

細嘅時候,難免係會咁
都好明白...
我自己家務都係盡量做,唔好比太大壓力自己,照顧小朋友已經好費精神同心力,特別係細嘅時候...
我有時都回想以前揹住一個,拖一個,橫風大雨先淒涼...
揾人傾下計,吹下水,呻下,唔好屈住啊...可以pm我都得架,加油

水晶宮

小傑媽媽 發表於 19-6-27 08:55
咁你學校d家長都幾好喎,唔好話名校呀,就算一般學校既家長都鍾意互相比較,尤其是仔女成績,總有想勝人一 ...

所以我選擇遠離群眾,亦無入group...遇到啱傾當然好,否則得個煩字,唔想有無謂嘅比較...

水晶宮

小傑媽媽 發表於 19-6-28 08:28
我又係好怕夜晚同得自己一個人既時候,我試過幾次夜晚情绪低落到極點時想自殺,2個月前多得一個jm陪我傾計 ...

要分散下注意力,可能會好d

但睡眠問題,都係要解決...始終係會有連鎖反應

水晶宮

小傑媽媽 發表於 19-6-28 12:44
其實因為幾個月前同人發生左d事令我抑鬱症發作,呢段時間我心情好差,嗰晚我又諗返起件事同自己屋企既其他 ...

下次想揾人傾,可以pm我
千其唔好自己亂唸...

水晶宮

Yee0113 發表於 19-7-4 08:13
唔系。情緒病發作

食左早餐未啊?

水晶宮

Yee0113 發表於 19-7-4 08:23
未丫,碌返公司先,老闆凌晨sd mail俾我,返去整左先

食d野,可以平復下情緒

首頁

尾頁

跳至