自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

N月前,收到一個Sharon pm...電話號碼同這個Daniel完全一樣

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

coo1068 發表於 21-6-9 17:23
佢係Sharon 老公喎!Sharon 講佢老公對投資好有研究,講介紹佢俾我識
...

Sharon 同 Daniel 是否同一個人?

水晶宮

姸媽 發表於 21-6-9 17:41
我都係呀 當時佢係c9一名

恭喜你都中獎

Sharon嘅仔女年紀變化都好勁,時大時細

水晶宮

coo1068 發表於 21-6-9 17:42
秘書呀!

一個人都做好多份工

水晶宮

MeiCheLin 發表於 21-6-9 18:04
哦! 明白晒! 之前Sharon 系同我 Whatsapp 過, 傾下閒計, 原來 Sharon 即是 Daniel 當時 Sharon ...

我收到Sharon pm已係2020年9月

有其他BK朋友都收到Sharon pm..但資料已開始唔同,所以知有古怪

水晶宮

girlbear 發表於 21-6-9 18:44
我用自由鳥

剛剛再望你個post

一個電話號碼,三個分身,Diana/Sharon/Daniel

水晶宮

姸媽 發表於 21-6-9 19:31
除左仔女,佢連職業天天新款

或者人地打N份工作呢

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 21-6-9 19:38
我昨天都收到一個DTang410,話想同我做朋友,我冇理佢喎,會唔會係同一個人,個名咁似嘅
...

應該好多jm都收到,叫Diana

水晶宮

Jessy 發表於 21-6-9 21:33
搵食艱難

特別現在時勢,一個人要打N份不同嘅工種先搞得掂架

水晶宮

MeiCheLin 發表於 21-6-10 07:39
回覆 小虎豬媽媽 的帖子

之前就系有個70後媽媽谷,sharon就乘机混入黎識媽媽 ...

Sharon原來都分左915 916...簡直集團式經營

水晶宮

國務專員 發表於 21-6-10 10:50
各位國民,根據樓主貼出的資料,經調查後發現有一登記帳戶,早於2018年已被封鎖,而該帳曾發出大量邀請入通 ...

Thank you !!!

首頁

尾頁

跳至