跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 yobi 於 09-10-29 15:20 發表
好無AR~?

都好喎! 一版又好似好多咁,但有無details呀?

大宅

咁可以點夾份呀!

大宅

原帖由 yobi 於 09-10-29 18:22 發表
其實如果12格 可以6個bb都得~
因為佢2個郵票唔同的~

咁不如6個bb做6板呀!

咁每人可以有2款共12個郵票,而且仲每人可以有一張集合埋咁多bb添! 咁即係每人$48!

大宅

原帖由 nicksonma 於 09-10-30 09:07 發表
咁即係每人$48有兩張郵票?
預埋我一份啦.

應該係$48兩款共12張+1張大集合!

大宅

咁不如就咁決定同埋報名呀!

1. yobi
2. tomato_mama
3. nicksonma
4. 張秋
5.
6.

大宅

原帖由 yobi 於 09-10-30 16:05 發表
不如睇下係咪仲有其他人整~如果係~
一係整07/06系列 有20小格~即10個bb share~
07/06系列~1板有20格~63@即10個bb

03系列~1板有16格~50@即8個~~

我自己1個就打算要2板~
咁成板果板可以收好成張留念~~~ ...

可以板板唔同款咩? 乜唔係一板可以有好多個bb,但板板要一樣咩?

大宅

原帖由 yobi 於 09-10-30 17:30 發表
1板可以好多bb~~~板板要一樣~

哦! 咁你意思係你會要2板完整但有埋其他bb??

大宅

宜家剛剛有12個,一係6個一組啦!

甘不如麻煩yobi幫手做稿,我就到時幫手安排取貨同埋寄俾大家啦!

如果大家無反對的話,請大家填家所需數量啦! 費用$48/一板,另加$2當郵費同信封吧!

請註明所需數量:

Option A(散裝): $48兩款自己bb,每款6張+1張大有6個bb
Option B(完整): $48全板有齊6個bb+每款6張+1張有6個bb

Group A
1. yobi (A+B)
2. tomato_mama (A)
3. nicksonma
4. 張秋
5. chanfan
6. 840822 mama

Group B
7. ivycch
8. JoanneLO
9.Sandyip1119
10. bbhuggie
11. Joicee
12. DilysLIU

大宅

miss左bonnie添,咁不如開多個Group C睇下仲有無其他mama想join啦!

Group C

13. bonnielai720

大宅

原帖由 yobi 於 09-11-4 15:38 發表

ok 無問題~~~~"""
你開始幫手1收相做郵票~
我要一個bb一張相做大格果格ok~
麻煩大家 thx~
要像素高d既~

我會send pm給大家,請大家將相片email給我,我會集齊再send俾yobi的! 謝謝!

大宅

原帖由 cindychs 於 09-11-8 20:29 發表

JOANNE,我都想整呀?????得麻??

OK呀! 集齊人就可以了! 我再send email給你呀!

大宅

各位打算send相給我的mama請注意! 由於我地做果款是打橫的(25mmH x 35mmW),所以請send打橫的相給我呀! 謝謝!

09系列~1板有12格~48@

大宅

由於有部份mama還未confirm, send相或入錢,故此製作將以send相及入錢的先後次序來劃分,每齊6個人就會做一lot,請大家盡快安排,因為11月30日就截止喇!

以下mama已confirm, send相及入錢
1. nicksonma (相ok, payment ok)
2. 張秋 (相ok, payment ok)
3. ivycch (相ok, payment ok)
4. tomato_mama (相ok, payment ok)

以下mama已confirm, 入錢
1. sandyyip1119 (欠相, payment ok)

以下mama已confirm, send相
1. yobi (相ok, 欠payment)

以下mama已confirm做但未入錢及未send相
1. JoanneLo (欠相, payment ok)
2. chanfan (欠相, 欠payment)
3. DilysLiu (欠相, 欠payment)
4. Joicee (欠相, 欠payment)

以下mama未confirm係咪做
1. 840822mama
2. bbhuggie

以下新join的mama,我會send email給大家有關send相及入錢
1. bbtoy
2. cindychs
3. bonnielai720
4. 滿意媽

大宅

原帖由 滿意媽 於 09-11-12 15:32 發表
Group C 係咪仲有位? 我個B係0808架, 我想join :)

如果要幫手分派郵票, 我可以負責將軍澳區
thanks

由於有d mama未confirm,所以現在要以先入錢同先交相的原則來區分製作的先後次序,可以的話,你俾埋email我,我send detail給你呀!

至於分派郵票,我就加左$2嚟安排郵寄,所以應該ok了!

大宅

原帖由 ivycch 於 09-11-13 00:24 發表

Hi Tomato_mama,
我已經send了比你啦, 辛苦晒今次幫手的MAMA呀 ~

收到喇! 唔駛客氣!

大宅

原帖由 yobi 於 09-11-17 11:36 發表
大臣已經YES左啦~YEAH

大宅

原帖由 張秋 於 09-11-20 00:11 發表
請問第一批交到郵局沒有?
還是仍在處理中呢?

因為要做多張group photo嘛! 預計下星期初可以第一、二批一齊去郵局了!

大宅

原帖由 yobi 於 09-11-20 15:00 發表
group a出左圖~
睇下o唔ok唔得再改~

right click 檢視圖片 會有大圖~
?TTA8HCLBv0RhVfp_ ...

麻煩晒Yobi!

我都send左email俾大家嘞!

大宅

Group A成版做左出嚟大約會係咁的!

不過除左chanfan外,其他人只係會有自己bb果2款(各6張)及一張"合照"!

大宅

因為Group A有mama相要一整版,所以我將沒有家庭相果d group埋左一齊,但由於有家庭相果d mama都係要散裝同埋都有一張大頭相,所以就打算用大頭相果張來做banner!

因為另一group仲欠兩個mama未send相,所以仲未send到俾yobi!

首頁

尾頁

跳至