母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

我都試過係mega x 有類似經歷, 可能因為間nusery room 比較隠蔽, 又有得鎖, 個次換完片行出黎見對年輕男女(below 20) 向住育嬰室方向行, 但已過左女廁, 咁我同老公講 "裡面仲有廁所咩, 好似得育嬰室咋wor", 佢地望一望我, 然後扮行過龍, 個女仔雞咁腳入左女廁

其實我覺得應該好似hollywood plaza 咁, 換片係open area, 再整間房俾媽咪餵奶, 唔駛俾d人亂咁黎

別墅

原帖由 mrschoy 於 09-3-31 19:39 發表
如果換片位置係open area (不鎖)
而餵奶的位係lock, 要抱埋bb去客戶服務處拎key
會不會改善到呢個情況呢?

大家意見呢?

所以我覺得hollywood plaza 個design 好d, cos 佢係商場一邊, 唔駛行入後樓梯, 換片係open area, 餵奶就係隔離一間有lock 既房, 我亦試過去朗豪坊係鎖左既, 要打電話俾mgt 黎開門, 不過佢地都好快(within 5mins), 但間房就超細, 同埋門口位超焗, 個時覺得好麻煩, 要佢地開門, 但依家諗番總好過你入到去唔用得.....

別墅

同埋有關媽咪可否send 個e-mail 俾apm management, 等佢地知道個情況, 可以多加留意, 而且一般都有閉路電視, 佢地可以即刻行動 (我相信佢地都唔會鍾意自己d facility 俾人做'炮房'掛)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊