嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: TWINS MAMA CLUB (PART 4)

Yeung_Yeung,

Welcome ~ Welcome

I've the same case when I was carrying my babies, I could carry my babies till the 38 weeks, so don't worry too much... take good rest!!! :wink:

Yeung_Yeung 寫道:
Dear all twin ma ma,

I am a new member. I am now pregnant 32 weeks with twin boys. My expected day is 11/10/2004.
My foot become swallon starting from 30 weeks. It seems that my dummy cannot be extended any more. Is it time for babies to come out? Can anyone share with me?

Thanks

大宅

Irene, MableMa & Babe,
多謝讚2K… heheeee 仲讚埋我添, 真係好鬼開心!:mrgreen: :mrgreen:

Babe,
係呀! Abbie-Mami都提過認識妳哋架, Abbie剛剛大2K一日, 不過2K就細粒好多啦! :-|

Babe 寫道:
2kmami,

多謝關心JJ, 佢地還未完全復原, 胃口依然欠佳, 老人家真係無講錯, 小朋友唔讚得, 又怪我口不擇言所致.

睇左D birthday party相, 2K個party look真係好鬼cute, 相中我仲見到JJ個朋友仔Abbie添, 我地下星期會去Abbie屋企開B-day party呀 :mrgreen: :mrgreen:

真係唔覺唔覺, 第一次見2k只有4個月大, 現在就來一歲了, 而且越大越可愛.

大宅

Candy,

多謝報料! 未呀...不過都有興趣, 唔知幾點開始呢? 因為星期六老公要返半日工! ?-(

candy_kent 寫道:
2k,
你報左名未 ?

all,
918不如當係我地gathering 之一都好bor.........

大宅

Oh! 星期五放假,諗住今日先報名, 但原來已經full左,咁報左名嘅家庭玩得開心d, 我下次再join你哋啦! 不如我哋自己又攪番個gathering, 真係好想見吓妳哋呢… Candy, Babe, Irene & all twins mami 有冇好提議呀? :wink:

candy_kent 寫道:

jc, 2k,
你地報左名未呀 ? 快d報啦.......

大宅

Twinsmami03,

細孖好返未?

原來妳會轉工, 咁不如就妳幾時得閒食次lunch先, 話唔定妳好快搵番係中環又可以一齊食lunch,希望妳快d搵份好工啦! :wink:

大宅

Evachris,

Welcome ~ Welcome!!

大宅

kindness,

希望大孖快d好返...唔駛再令Daddy Mommy擔心啦!

kindness 寫道:
HI 各位
大孖現在不用吊鹽水,但胃口很差
護士也無她辦法,我帶她以前喜歡食的食物
都唔得,激死我,
醫生話會在九月頭做手術
現在穩定沒有發燒
只是擔心她無營養,整個人都瘦了
護士話她手指指不對她們說話
細孖就睡得麻麻,半夜都會醒下
有幾次要睡在sofa上.唔肯睡床

首頁