跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好呀.我都報到先.

複式洋房

好呀.我都報到先

複式洋房

呵呵.各位好耐無帶思哲仔同你哋玩啦.3月15日我又去.到時見你哋啦

複式洋房

原帖由 kedywong 於 09-3-9 11:47 PM 發表
Sze Chit mom, long time no see, how's sze chit?

Mar 15 is open day for Governor House, may bring CY to see the flowers... will try my best to meet u all.

BTW, we confirm to meet at Lei King Wan play ...

Good. See you then.

複式洋房

好期待呀

複式洋房

思哲仔昨天突然發燒, 所以無去到.你哋有無去呀?係咪玩得好開心呢?
思哲到宜家都仲没退燒呀!好擔心佢

複式洋房

原帖由 cheukyu822 於 09-3-19 01:56 PM 發表
Hi all mamis, it was nice to meet some of you on last Sun even the time was rush. We enjoyed much

Natalie, Good idea! Let's come out on Apr 4. Any ideas to go????

Sze Chit Mami ...

Hello Cheuk Yu Mami, Sze Chit is getting well now. How come Cheuk Yu need diet? She just 26lb. Sze Chit now is 32lb.....OMG. He is really need to diet.

複式洋房

原帖由 nataliekyn 於 09-3-18 01:18 PM 發表
大家會唔會諗住兒童節再搞gathering呀~?

szechit & chun yin,

BB點呀~?
我地可以下次再約^^

Hi Nataliekyn mami,

Sze Chit ok la. (Only too fat) Hope to meet you all in coming event.

複式洋房

原帖由 kedywong 於 09-3-16 11:17 PM 發表
Sze Chit mami,

I haven't gone yesterday as Chun Yin also not feeling well. Fever last Thursday and now has running nose!!

唔緊要,下次再約過啦. 思哲好番好多了. 睇四次西醫都唔得. 之後比川貝同喉"早省" 佢食,即時好好多了.

複式洋房

原帖由 sun_rise 於 09-3-19 10:56 PM 發表
唉!
4/4我又要返下午班,又見5倒lu

from ching yu ma

係呼返playgroup呀. 思哲都好似有堂係2:30. 而家未confirm.

複式洋房

咁就暫定4月25日香港公園喇...報名呀...

倬瑜
文籍
子衡(marcus)
清愉
顥駿
思哲 (唔可以太晏,因為要去bbq)

複式洋房

各住港區媽咪:你哋的寶貝2歲生日好精采喔.好遺憾冇同你哋一起慶祝.
你哋啲bb返學返成點啊?????思哲到宜家都仲係好抗拒.一見到校服就喊到九彩.請 問大家有冇良策呢?????????

思哲媽咪

複式洋房

思哲仔開發適應返學了.無再哭了.仲同我哋講學校啲事情.好開心, ,你哋啲寶寶又點啊???????

複式洋房

原帖由 cheukyu822 於 09-9-27 01:08 AM 發表
係呀係呀思哲媽咪, 我地好耐無見啦!幾時出黎呀?
呵呵.我真係好耐無見你哋啦!!!好少上网.宜家間公司有時都會放吓星期日,所以下次如果就啱時間.帶思哲同你哋啲寶貝聚吓啦

複式洋房

各位媽咪.你哋好嗎?點解你哋都咁少下bk ga.又一年啦.春節會否去旅行.我會帶思哲仔去順德3日遊,呵呵.叫咗行開吓.呵呵.好期待.
有時間就啱.大家約埋出黎見吓面啦.
我先同大家拜個早年先.祝你們的寶貝快高長大.健康快樂

複式洋房

我同哲爸都費事再去揾學校.升返原校算啦!

複式洋房

點解親子王國宜家咁靜ga,各位媽咪你哋呢個新年點過呢?
我祝你哋個個bb 快高長大.聰明伶俐

複式洋房

各位港區媽咪,你哋好嗎?大家都好忙咁喔!我們的baby 都大個仔.大個女囉.我真係好耐都無上bk拉.祝你們的寶貝快高長大啦.
係呀.同你哋分享個好消息.我有咗3個月拉.未知仔定女.到時知咗再同你哋分享!呵呵

複式洋房

呵呵.好開心呀.照著係個女黎..... 思哲仔有個妹妹.佢好開心,,,周圍同人講佢有妹妹..

首頁

尾頁

跳至