心聲留言

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

Re: 閒人免進!

”下次就扣錢”, 依招好 
March 寫道:
明明叫左佢將d 深色衫同淺色衫分開洗,佢尋日夠膽死同我講:對唔住,我唔知你條褲甩色,咁浪衫果時,d 衫濕住,條褲又hi 住ally 件淺色衫,所以ally 件衫變左好多達藍色 總之就唔著得啦 我同佢講...咪同你講左囉...呢呢路路,佢最叻就唔出聲 我最後同佢講:再有下次就扣錢

伯爵府

winnie

我成日怕換果個仲哀點算 ??? 

伯爵府

如果佢看細佬,我就有保留wow,唔想囉個仔來搏 wow
March 寫道:
佢就係一條友做家務,清潔煮飯都做唔好,第時要佢睇住小b 我點放心呀~~雖則有阿媽or 奶奶睇住...但始終係佢接觸小b 時間最多,佢連份內事都做唔好,照顧bb 咁重要仲點安心

伯爵府

你有冇試吓”laam”下佢呀,等佢由心出發去做 ??
March 寫道:
我就係唸住口頭兇完佢,再比封warning letter 佢嘆

[quote]
minimon 寫道:
兇吓佢話會炒佢囉.
[/quote]

伯爵府

係嫁啦 ...... 有時唔可以 一味 嫁wow...... 我都時不時送野lum吓佢嫁 ..... 冇計啦,有人誌
minimon 寫道:
佢激到我咁慶, 真係做唔出lum佢喎. ?-( [quote]
IM 寫道:
你有冇試吓”laam”下佢呀,等佢由心出發去做 
[/quote]

伯爵府

換1個已經唔小$$,仲換佐3個忝.... 嘩慘啦 ... :-( :-( :-( :-(
winnieyiu 寫道:
im

吾岩咪再換囉。。。我朋友換佐3個忝啦。。真係架,吾怕萬一,吾好比機會佢地做衰野呀。。報紙睇得多啦。

[quote]
IM 寫道:
winnie

[/quote]

伯爵府

不過我讚成有d warn都冇用呀....
winnieyiu 寫道:
im

吾岩咪再換囉。。。我朋友換佐3個忝啦。。真係架,吾怕萬一,吾好比機會佢地做衰野呀。。報紙睇得多啦。

[quote]
IM 寫道:
winnie

[/quote]

伯爵府

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 好好笑呀 (問佢/鬧佢,佢粒聲唔出 十足十我比老闆鬧o架(即係我一定會心唸...你有你鬧,我當你吹水) )

你係咪2個細,一個要返學,一個唔駛 ====> 係呀

我無安排時間表比工人嫁,我唔得閒看住佢,佢食自己啦 ....所以我永遠唔請"新鮮",要有4年contact 1個employer 先請,人地train好先來,我沒時間train佢

March 寫道:
im
你係咪2個細,一個要返學,一個唔駛 有無安排時間表比工人?? 有無限定佢幾時take care and 幾時做家務

我對個工人算唔太好差o架啦,佢生日我地都醒佢利是仔...平時無咩都唔會粗言話佢... 但好討厭佢囉~成日同佢講o野就答:係,我知...我知. 但到頭來又做唔好!! 問佢/鬧佢,佢粒聲唔出 十足十我比老闆鬧o架(即係我一定會心唸...你有你鬧,我當你吹水)

伯爵府

唔洗咁早嘩  放鬆放鬆911

minimon 寫道:
911,

你咁未雨x繆嘅?! [quote]
ew911 寫道:
minimon,

我都打算開始打探吓學校行程.
[/quote]

伯爵府

打佢手機囉,同佢慢慢講 
March 寫道:
我個工人呀~~我唸佢清潔時唔小心click 到條電話線又唔知...我打極電話番去都唔得呀 只係想叫佢煲湯煮飯咋...唉~~一波未停一波又起,又時激嬲我

伯爵府

march

我鄧你煩呀 ...
March 寫道:
im
佢無手提o架

頭先同老公講左啦~~老公話換果個喎 不過,換果個都唔一定好,都唔一定係正貨 而且又要重頭同ally 夾過呢

jojo
選現成果d 咪可以慳番一程機票錢囉 but 有可能都係比master 遺產又未返組國咋喎

伯爵府

伯爵府

早晨

伯爵府

係到, lunch食飽啦 ...

伯爵府

我又黎啦...

march, 有相看未呀 ??

伯爵府

似到 [size=xx-large]加0一呀
WongMing 寫道:
簡值同一個人,只係一張彩色,一張係黑白,真係呃到人! [quote]
March 寫道:
其實d 親戚都話ally 同我細個一模一樣o架!! 我襯佢細細個時(半yrs 左右)仲拿左佢同自己細個d 相去左參加比賽添!! 結果都有個第3名o架!! 比大家睇下:
[/quote]

伯爵府

大個靚未得囉 
Cinnamon 寫道:
如果小mon等日似我細個就慘啦, 我細個好醜樣架... :-( :-(

伯爵府

[size=xx-large]恭喜恭喜恭喜恭喜 Tulips

伯爵府

911 剛剛sent咗mail比你, sogo有bb展.你幫我post出來呀, 我唔識呀...
ew911 寫道:
March,

上次jusco bb 展.個promoter 係咁講呀!9月 會再有bb 展.

我行開一會,遲點再傾.

[quote]
March 寫道:
我就心野野未去過想去八掛下囉...但一唸起要行同要迫就 :-( 係呢...你上次係咪話9月jusco 會有bb 展??
[/quote]

伯爵府

早晨各位

jojo快d logon msn, march找你...

首頁
12345...7

尾頁

跳至