夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...

真係唔好講笑 同呢類同學仔讀同一班,一定要好好保護自己,同佢遠離!遠離!再遠離!

大宅

唔.....你都講得o岩! 但係呢個同學仔既行為可能令其他同學仔,甚至家長感到不安! 其實老師罰佢哩個做法會唔會都係有問題? 可能令佢會更加反叛
bandband 寫道:
但係咁樣個小朋友會好難受架噃...我諗佢都唔想架

大宅

我阿仔返學都有d小插曲,佢地每日都要帶木顏色做堂上功課,咁同阿仔一組有個女同學問阿仔借左支顏色筆,點知用完唔還話係佢自己,最橙係支筆無式別,同老師講都無用 e+唯有每支筆同用品都貼晒名

大宅

bandband今日可能好忙

大宅

~大小不梁~

咁你囝囝又幾乖,幾有人情味播 希望果個同學仔都可以乖d啦!
你呢個'技工'又幾醒喎,幫阿仔乜都貼~~~晒名 :mrgreen: 我咪衰懶囉,咁之前幼稚園都未試過唔見野嘛 :-| 呢次係少少教訓囉

大宅

Hi!~bandband~

轉左個logo播,好靚好閃呀 仲有你個簽名位好有動感呀

大宅

elf,

唔好意思,容許我撘句咀,唔岩聽就ignore佢:lol:
就咁睇chatroom事件,你bf 對你同佢呢段感情好似仲未能夠付出,或者應該講係對待,如果佢知你既為人(唔係專制),咁覺得悶,上chatroom吹水都唔使咁秘密,簡單黎講,佢未係好了解你。

大宅

敝喇~敝喇~呢個topic回應數過左2000呀! :lol: :lol:

大宅

elf,

其實我睇你既回應時,腦海就聯想左一幅動畫 你bf 攬住一個水泡向住海中心游出去,因為想尋刺激.....而個水泡可能漏氣....佢再唔游返埋岸就 ...:-( 嘻~純粹係我自己既feel :lol:
其實有d野真係好似bandband咁講,問下都無防,只係用語方面小心d,唔使估估下,大家既了解速度都快d,如果真係要對一世,坦誠呢樣野真係好重要架 :wink:

大宅

~大小不梁~

你又話個老師唔罰阿曳同學ge 係咪就係上次單野罰呀 阿曳同學點解要揀你囝囝個patpat做目標呀? 係咪好好肉地呢

大宅

係羅~elf,感情呢d野唔係咁多可以心靈相通架 :mrgreen: 試下傾多d :wink:

大宅

~bandband~

殺到黎喇 不如開個新竇啦 :mrgreen:

大宅

~bandband~

唉也!尋晚出左街吃飯,睇唔到你d post,
祝你個餅餅[size=x-large]HAPPY BIRTHDAY[size=x-large]!!
男人四十一支花啊

大宅

你真係順得人架o者!
咩名都無所謂啦! 用番呢個名都幾好丫,無咩唔妥喎! 至緊要係拿拿聲搬竇,費事d 人黎搵交嗌啦
bandband 寫道:
既然造成各位恐慌, :mrgreen: 咁我就開番個新竇啦!

咁用番呢個名定係改第二個好呀??? [quote]
zoeyiu 寫道:
~bandband~

殺到黎喇 不如開個新竇啦 :mrgreen:
[/quote]

大宅

~大小不梁~

呢位曳同學仔真係成日都控制唔到自己既話,d家長同老師都幾頭痛喎!老師有無同曳同學家長傾傾呀
嘻~~咁e+你咪要每日問下囝囝有無俾人騷擾囉

首頁

尾頁

跳至