親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 靚寶 於 09-3-11 09:14 發表
大家可以去銅鑼灣的世貿中心的韓國觀光社攞資料, 尋日我老公去攞左好多野番黎, 有本好似月曆咁樣揭既書好厚, 成寸厚係教點去果d景點, 仲有中文及韓文, 如果真係唔識可以拎住果本野俾d韓國人睇, 叫d韓國人教我地點行, ...

如果經常搭mtr, 可以買張t-money, 類似香港既8達通, 方便好多! 次次搭都好似有優惠!
仲有睇下你地會唔會搭機場巴士, 可以print out coupon, 一個人來回慳2000won, everland都有coupon, 一個人都係慳2000won!

大宅

靚寶,
我同你去既地方, 日子都差不多! 可能我遇過你!
我反而係機場對得最少$, 去果日得1:168.5
你講果間找換係咪係GS25隔離, 即一棟住宅樓下?!
我反而係果間對得最多,
有次我係觀光公社網頁見到1:176, 係果度對到1:173!
勁正呀!

大宅

大家一定要去everland, 好正, 有花展, d tulip勁靚!
我去果陣仲未開哂花! 如果開哂仲靚!

大宅

原帖由 靚寶 於 09-4-4 02:33 發表
mic121,

咁奇怪? 我地當日落機在機場兌1:173, 在東大門運動場站的GS25隔離果間兌1:172, 再行前少少果間仲少1:165, 再行 ...

hehe! 可能我地問既時間唔同, 都有分別!
最緊要大家唱到個靚價!
我有1日問到177, 不過冇唱到, 點不知係明洞,
好high咁, d$ 買哂skincare, 要係明洞唱, 得$170,
勁唔抵!

大宅

原帖由 Skywan 於 09-4-3 20:29 發表
mic121 你好! 請問你可否詳細講個間好抵的找換店在那裏?

其實我都唔知點形容你知個地點,
不過你睇下呢個女仔既遊記, 幾好, 佢都有講個地點!
其他野都有用!

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=9190928&extra=&highlight=%2Bman11981&page=1

首頁

尾頁

跳至