論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我成日傾向D靚既,
我老公就傾向D醜既, 簡親都係牛頭馬面, 佢驚D好樣既會去做雞雞wor~

牛頭馬面我真係頂唔住, 我怕我火滚時會失控車佢兩巴,
所以盡量簡D唔醜又唔靚囉~

身材...僅係唔想請個索架啦! 但相同video都睇唔出, 好難避!

大宅

really!?! OMG!

原帖由 stam 於 09-2-11 22:06 發表

太醜又0吾掂,怕bb似左helper 就c 啦。 我真係見過好多bb 或小孩似個醜helper 多過似呀媽架。

大宅

oh, 嘥左!

原帖由 甜芋 於 09-2-11 23:10 發表
我印4姐,靚女.顧傭公司用佢影宣傳單張.165高.座底D CUP . 靚得黎唔妖.最尾,搞咗基啦.

又后生,又靚女,我唔請.

大宅

我哩橦樓有個yanyan, 幾靚, 高高瘦瘦, 身材君暈,識着衫, 佢個老公就係佢僱主, 仲生左個bb, 佢幫佢地打左唔知2年定4年工, 就同個家人既其中一個男人撻着, 個男人本身係咪單身就唔知...

我ex yan超羨慕, she said "she so lucky huh, i saw her husband before, very young, and handsome ar, like 先生...(我: 唔係下話!like先生都handsome?!? )"

我心唸..."人地唔係lucky, 你都可以格! 如果你有人禁索既話!"

原帖由 happyan8300 於 09-2-11 22:45 發表
講真, 請工人都係想佢做家務啫! 樣靚唔靚身材正唔正唔係佢工作範圍有關的事, 所以唔應該睇樣睇身材, 之不過我地去AGENT度都係睇相揀人咋!!! 同我老公會睇下個樣善唔善良, 同狡唔狡猾, 哈~

不過我反而好好奇想知道, ...

大宅

其實我個ex yan個樣都唔錯(只限holidays), 幾順眼, 五官都幾靚, 笑起上黎都幾sweet, 仲要有對大奶奶, 腰幼大patpat(D阿伯至愛!), 佢都話ex employer個friend靜靜雞問過佢價...
不過樣一定唔夠個"lucky yan"温順善良, 相信我ex yan一定覺得點解自己要16歲結婚, 29歲就巳經生左3件, 笨左, 早知晨早黎hk打工, 嫁個港佬la!

原帖由 pollyw 於 09-2-12 00:59 發表

人地得到既,就係因為人地有lucky。イ巨自己得唔到,就頼係因為自己無lucky!

我做唔到港姐就因為自己無lucky! 我做唔到特首又係因為我無lucky!

總唔会現實地去面對自己富尊容。這種想法正正設合イ巨地一般那低能 ...

大宅

我試過嚇到工人, 唔係老公...

原帖由 Siuchoi 於 09-2-12 09:42 發表

我都試過....c6仲加多句....[撞鬼咩!]

大宅

禁似我既...

原帖由 Flo0602 於 09-2-12 19:43 發表
我屋企既印姐唔係好靚, 五官端正眼大大笑起上黎幾sweet個種, 同我一齊出街唔會失禮我囉! 身材嘛... A cup仲要佢係我屋企做左野一年左右肥左廿磅, 搞到變左平胸+粗腰+肚腩仔+大屎忽! 而我奶奶既印姐就年輕+樣靚+大 ...

大宅

錯勒, 係生係腳板低, 長期踩住無可能用得到...

原帖由 pollyw 於 09-2-12 20:20 發表
錯勒…係有腦既…不過係生响个C忽道。無乜事幹就唔好叫イ巨諗野勒,無謂打攪イ巨C忽啦!:tongue: :tongue:

大宅

多謝.

但bunbun我會比高D, 係條頸.

不過正因為條頸有大動脈左住, 所以佢地個腦有時都會運作得不太好...

原帖由 saiwanho 於 09-2-12 21:10 發表

精句!

首頁

尾頁

跳至