美容扮靚

跳至

首頁
12345...16

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: 有冇人自己整水晶甲/Gel甲 (Part 3)

我份人成日3分鐘熱度, 今次玩甲算玩得耐, 亦因為呢度一直有咁多同志, n 最仲要係台主...mummy...希望大家共勉, 今我既3分鐘變成30年
[img align=left]http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emotion35b.gif[/img]
開新part先知,原來d老神子一直冇走開.

男爵府

畀面勳章

mummy, homework here

內藏花未做.

男爵府

畀面勳章

嘩, 最近做乜咁邪.....輪住黎爆江呀
唔好輪到我呀

大家小心小心..

男爵府

畀面勳章

mummy,我係紙托度練咗6/7次先上手, 因為真係唔想拆呀, 我教呀女做功課都係話, 做既時候用心d, 唔錯就唔使改。
c curve stick 尋日剛收到啦, 下次要c 靚d
呢個朋友做gel(廷唔廷長)次次都好快崩, 所以試吓水晶會唔會好d lor.
我會再加油既.

男爵府

畀面勳章

melody, 有d一有d二ga....因我既缺點係攞得唔夠大, mummy就知啦. 所以我唔會厚,反而驚薄得..

melody2782 寫道:

smalle,

條smille line真為是整得好靚, 你用左一個or二個球上呀?

男爵府

畀面勳章

all, LV貼紙係日本郵購我家姐HELP我, 不過我覺得太貴啦, 唔會再買.

LV貼紙日網CLICK HERE

男爵府

畀面勳章

睇多d書lor
heiheima05 寫道:
我想問下你地點諗D花款

男爵府

畀面勳章

今日去咗會展啦, 本來想friday先去,但因我朋友果日唔得., 我係惠記買咗2個get it gel, boogie walk of fame, pastel 和 spring fling collection, 會展價買2送2, 我係即場同人夾份, sell我果個應該傳說中的Mandy, 好靚女又nice.

珍珍 果邊有個金毛,個樣好恐怖

男爵府

畀面勳章

mummymummy....,
我頭先剛發現盒walk of fame 內15粒中有一粒個樣係唔同ga, 佢你 sunset & wine, 但佢就比其餘14粒裝得滿好多, 係到頂ga, 係咪我大驚小怪???.click here la

其他姐妹,你地用過既, 比d 意見啦??另外set pastel未開, 好 ,明天先算

男爵府

畀面勳章

prettyvv,get it 係ezflow 出既gel,可做廷長都得喎, 我買了兩個不同的PINK, 美容展共3日, 15,16,17/11

冇invitation 要$200入場, 我尋日登記都要成個鐘, 條龍好似水蛇...

一樓有個booth(1b2b) 叫PRONAIL, 有GEL有ACRYLIC POWDER, 未聽過呢個名, 但好似唔錯, 佢有幾本catalogue比人攞, 入面有好多design可參考
有ISN booth, 有enail booth, 有個印花機($130/套)booth, 一入去就係kiss booth...

男爵府

畀面勳章

繼續....5/f,一入去係珍珍, 相做試示範要先登記, 行入d係惠記, 右邊有nailtech...等等...Hall2 and 3 我都唔夠時間行luu....may be tomorrow will go again.

男爵府

畀面勳章

hi, jaisy 食咗飯未??隻甲冇事lama..

男爵府

畀面勳章

真係登你痛
jaisy 寫道:
smalle
我隻甲有事呀, 尋晚斷埋又斷得晒個半,
急急搶修, 但有一半蓋開左見到晒真甲, 有一片就貼住,
只係用盡辦法磨平佢補gel, 但係醜到暈 :-(

男爵府

畀面勳章

佢大盒冇貨呀, 咁呢5色最popular喎,原來係限量版黎, 都好啦,果個靚女應該係manday黎, 係網頁見過既, 佢既甲唔係做得好長,畫咗d喱士, 粉紅底, 好清, 個style同金毛好different, 金毛做得好長又3d, 勁花...真係好似好利害, 不過唔啱我既taste, 我諗如果我有$$$都應該係會揀去mandy到學.

話時話, 我仲未收到你既郵件

男爵府

畀面勳章

amy,短得黎都好靚

男爵府

畀面勳章

係呀,係Carnival 既前身黎, 裡面果5隻色, Carnival裡面都有的。

等我明天再問吓個看更先!!

男爵府

畀面勳章

Julialau , agreed, 所以我係會展都冇揀DARE TO DAZZLING .Mandy 都話WALK OF FAME 係出面既粉好難搵到相似.
[quote]
Julialau 寫道:
MUMMY:

我已試晒70粒水晶粉

男爵府

畀面勳章

嘩, 抬到我好似一隻野咁呀, 買咗個吸塵器+9W燈+nail art display板=$200
仲有d 磨板,貼紙, 甲油.....紙托($12/500片超直)
我覺得CHINA GLAZE 隻kelaidoscope 好正,$35only.
佢隻色同日本既Ican咁, 選擇更多, 但ican要百幾銀.

另外買咗個台灣既6合1, 手提美容器,$200勁底, 呢樣野我想買好耐.

Mrslauyuki 寫道:
mummy, smalle

今日展覽有無收獲ar....

男爵府

畀面勳章

agreed, Dare to be Dazzing既用量,我諗拍得住clear.

收到啦,thanks.
Mummy 寫
Dare to be Dazzing果盒雖然係似, 但每粒其實份量唔多, 所以你唔怕用唔曬的, 同埋你可以mix & match每個系列都掃d, 會有百搭效果架!

smalle,

收到未呀?

男爵府

畀面勳章

小白, 保重呀!!take more rest la.
小白 寫道:
Mummy,all sisters,
終於可以上到黎la,事關的痛了2星期的'坐骨神經痛", 左腳行動很不方便, 而且站起來、坐下來也很痛。本星期的病情很不穩定, 試過有兩天都只可以躺在床上, 非常痛,一到半夜便痛醒,只好坐在椅上等天亮,雖然到過醫院診治, 也吃過止痛藥, 但也沒有改善。最初的時候未能接受,所以一想到是否不會痊癒或太痛便會哭起來。但是現在開始做物理治療, 病情好像有好轉。希望可以早日好返. 加油!!!!
明天再見, 要休息la.

首頁
12345...16

尾頁

跳至