嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

1月頭訂左BIRTH, 本來個期係22/1到貨(佢都MARK明要等2-3星期), 咁我都預鬆左一定要等足3星期, 後來個期延到27/1, 跟住又28/1, 今日CHECK又延到31/1, 打去問, 仲話唔答到係咪一定31/1

C, 本來夠奶粉都搞到唔夠啦, 個期唔得就唔好亂預計啦,
錢又預早收晒, 服務就越來越差

等待驗證會員

Tabo
我同朋友都有訂過EJP, 但係無箱(明治), 你訂森永有原箱架?

原文章由 Tabo63 於 08-1-25 14:49 發表
我啱啱係ejp 度訂左森永細仔,好okay 喎!好平,$1320,原裝1盒8罐送貨.服務態度好好,星期六訂,星期三就送到! very good ! 吾驚新年無奶飲 !

等待驗證會員

佢地真係好唔至在:tongue:

原文章由 kiki523 於 08-1-25 15:43 發表

我剛打去,拒當我黑衣冇錢用,退錢俾我買奶粉,
一D都唔負責任,我仔要奶粉呀 ~~

等待驗證會員

Tabo
原來係咁, 咁仲好有箱又同期! 我訂個次就8罐同期, 朋友個d就有唔同限期(都係09年後), 食過都無問題:D

原文章由 Tabo63 於 08-1-25 15:31 發表
我之前見人訂都無盒, 打電話落單時都話無盒. 吾知點解送貨時俾左原盒 !

等待驗證會員

kittypo
我個水係2號

原文章由 kittypo 於 08-1-25 15:55 發表
下...唔係麻,我ORDER左1/7果期...佢只係打過一次來
說收左$,貨到再CALL我,聽你地咁講...

等待驗證會員

果個唔係送貨期, 係到貨期咋, 個期巳經改左幾次喇

原文章由 kittypo 於 08-1-25 16:43 發表

你果水,佢寫要1/31先送呀~

等待驗證會員

咪係囉, 我就係見新年將至, 巳經預早左訂, 點預計到佢個期改完又改呢?! 如果佢一早公佈要31/1先到貨, 我都可以早D同第二間買多一箱! 有個媽咪都PM我話要撲貨, 佢問左好多度都缺貨

原文章由 stepbystep88 於 08-1-28 13:35 發表
我係birth訂過幾次奶粉, 我都覺得佢地d服務差咗, 我今次諗住因為近新年, 所以咪早小小訂奶粉, 等新年5駛無奶粉週圍搵, 我都係訂咗2/1個水, 諗住2個星期實無衰, 點知依家攪到月尾先有貨, 原本嘅預算完全失晒, 攪到我 ...

等待驗證會員

終於都收到電話, 今晚夜D送, 我有奶粉還番比朋友仔喇 !

前2日上卓悅網都見到有返貨, 即刻訂左箱, 星期一就送, 經過呢次等奶粉事件, 真係...

等待驗證會員

mimibooo
佢話可以退錢, 但前一排周圍都缺貨呀, 唔敢退

原文章由 mimibooo 於 08-2-1 14:23 發表
AJ

可唔可以叫佢退錢呀
以後黑名單佢真係

等待驗證會員

乜你有野送咁好?? 我都係呢水, 但一樣禮品都無喎?-(, 1/2晚上11點先收貨, &我訂過好多次都無野送過比我

原文章由 johnogroats 於 08-2-8 15:32 發表
我果期收到貨喇(話delay到31/1到貨果期),今次有贈品喎,兩罐明治送一盒西梅汁,都算佢啦!

首頁

尾頁

跳至