婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩,坦白講,我自己都唔多識煮飯,家陣咩時代呀?你99咁都唱得一餐..???
原帖由 totokingdom 於 10-10-6 00:12 發表
話說我之前quit左份工, 宜家幫我老公手做下野 (我老公自己攪d生意仔), 我奶奶就周圍同d親戚講, 話驚我擺老板娘款woooooo!!!

我係無飯主婦, 因為同我奶奶住得近..成日都會返去食! 不過我次次都有洗碗呀咁的...我奶奶 ...

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

或者係啦,好多99都覺得新抱令佢地無咗個仔...
原帖由 Ericang 於 10-10-7 23:48 發表
D 99 得閑無事做,最鍾意講心抱是非,開D啦!我99都係咁,自己D仔女永遠都好,心抱永遠都係衰人。

首頁

尾頁

跳至