自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我搭唔到$100,差少少呀

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝報料呀...

雲母殿

hiwaiwai 發表於 11-7-8 11:00
咁又真係好唔抵, 不如你特登 係同一個站 do 出 do 入多一次, 好似都係俾多 幾蚊, 咁咪夠 100囉. ...

呢個方法聽落唔錯,但同一個站出入,好似要$10架

KKkary  好似係20分鍾內同站1入1出唔洗比$10  發表於 11-7-8 14:23
whww  好似有限時...唔知幾多分鐘之內即刻同一個站出閘...就唔會$10...我聽講咋-.-  發表於 11-7-8 11:27

首頁

尾頁

跳至