自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我尋日打簿出咗幼稚園關愛基金個津貼

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小小兔仔 發表於 16-10-13 22:07
你學校咁快手有得退,太好啦!
我仔學校張通告寫明,由於行政上需要時間處理,大約要2-3個月先安排到退款 ...

仲要等兩三個月都下學期黎緊喇喎,又真係太慢

水晶宮

bbpompom 發表於 16-10-13 23:46
我未出,之前收左黃色信,其實係咪等佢入錢就ok

你問下喎,應該統一出哂喇喎,我尋日收到,我朋友都未收到要打上去問

水晶宮

bbpompom 發表於 16-10-13 23:59
好,明天打去問,我女第一年K1,我不知道是否填完表一份交回資助處,一份交學校是否已經ok
...

學資處批咗有封信俾你,你要交個份俾學校,等學校再做野

水晶宮

bbpompom 發表於 16-10-14 00:10
哎呀,我沒有交

第一年要交嫁

水晶宮

bbpompom 發表於 16-10-14 09:30
我問左資助處佢話不用,但12-14號會發貨金額,但我今早14號仍未有
個陣都話唔駛交,但我D朋友話要交,咁我第一年都交咗,
咁你要打去問喇

水晶宮

我女幼稚園學費津貼差額係10月26日收到喇

首頁

尾頁

跳至