單親天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

好想去, 不過一個帶兩個, 好遠喎

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我知道做攪手係好難架, 你呢個攪手真係唔話得呀

我住屯門架, 其實除咗遠之外, 原來我唔記得星期六係唔得架 ( 要亞女提我先記得 , 人老咗真係無乜用 ) 因為亞大女5年班要呈分, 3月尾要測驗, 我幫佢報咗補習班補補佢, 星期六連走3場, 實倦死佢

你地記得玩得開心d , 燒埋我果份, 不過我唔要雞翼, 我要多春魚 , 諗起都流口水. 等亞女平平安安渡過咗呢個3月, 我就可以出動架la.
下個活動唔好咁快喎 因為要等埋我地

原帖由 brightb2b 於 10-3-2 10:10 發表
妳係邊到黎呀,搭港鐵都應該幾方面哎。

伯爵府

嘩 ~ 好熱鬧喎 ~ 最衰我唔去得啦 ><

伯爵府

大家今日玩得開唔開心 呀 ?? 玩完記得報料喎, 等我恨下都好丫 ~

伯爵府

你地就好啦 ~ 玩到咁開心 羨慕死我la ~

4月係咪會再攪活動呀 ? 不過我地4號唔得呀, 細女要開生日會呀 ~

伯爵府

你囡囡幾大呀 ? 我大女都10歲架la ~ 不過就成日蝦亞妹

原帖由 moon_moon 於 10-3-14 11:10 發表
個個月都有活動..好呀..yeah yeah..

wing..出來同我地一齊玩啦.真係好開心架..我有個專業湊仔妹幫你湊女架...你可以專心同我地班媽咪吹水架..你出過一次之後就會上癮架..成日都参加架啦

...

伯爵府

拱我都要叫亞女去 " 得成 " 學下照顧細妹先 haha

下次一定要預埋我呀 ~~

原帖由 moon_moon 於 10-3-14 11:51 發表
我大女13歲架啦...佢好肯照顧小朋友架...都好照顧細佬架, 表演專業.."她來自得成"架..haha..

首頁

尾頁

跳至