跳至

首頁

尾頁

男爵府

相片有乜要求?

男爵府

啱啱睇到,已經send佐email,請查收。多謝!

男爵府

多謝大臣子與一幫義工媽咪,辛苦啦!好期待星期日嘅生日會啊!
有以下疑問:
1、T-Shirt係俾BB著?
2、我想帶張BB餐椅,酒店會否提供一張坐椅俾我?
多謝!

男爵府

原帖由 Gatto 於 09-12-3 16:50 發表
大臣子:
謝謝你的跟進。希望酒店能理解我門的要求作出相應安排。

但是以我理解,2歲以下BB若跟父母吃自助餐,一般情況BB都不用收費,與佔位不佔位無關係。去酒樓飲茶也如是,BB也不用計茶錢的。若酒店以佔位理由去收費或不提 ...

好同意Gatto的意見,做為呢次生日會嘅主角,我們都希望小壽星們可以在一個安全舒適環境過一個開心嘅生日會,所以相信可以跟酒店方面溝通,安排得妥當一些,令呢個生日會圓滿順利。
再次多謝義工媽咪們的辛苦工作!

男爵府

原帖由 大臣子 於 09-12-7 06:35 發表
多謝大家參加生日會,很開心今次的生日會見到禁多0812的bb,另外大家可以pm我你的fb,以便分享大家的相片,謝謝!

多謝你哋辛苦工作!
我唔用FB哦。我PM佐我E-mail,請將相片send到email度啦,多謝!

男爵府

原帖由 高齡產婦 於 10-1-5 11:00 發表
之前收過WORLD FAMILY (廸廸尼) 電話, 話會寄返嗰日張相比我, 當然仲SALE下佢套DVD啦, 但講講下個囝喊, 就冇再講...
請問有冇人收到嗰張相呀?

一早收到啦,仲打過電話嚟sale果套DVD,又話可以上門教,有30分鐘免費。我同佢講,有需要時先揾佢哋啦。雖然張相免費幫我哋影,不過影得好麻麻,我老公得半邊身

首頁

尾頁

跳至