婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

哈哈哈...多謝樓主..如果我99再叫"杏加橙"我知點答

1.) 成你貴言

2.) 好呀!!!一齊呀~~

再唔係答佢...

3.) 哦.等埋你個仔返黎先~~

男爵府

原帖由 f.u 於 09-2-11 12:57 發表

我就唔會咁咒自己個老公囉,佢折福佢既事,我唔會陪佢顛

我老公成日話我..你嫁左我..就係我家既人..你係跟我姓架!點點點!~~

禁o岩哂啦....你老母叫我做"杏加橙"...禁我嫁左比你ma..你既人呀ma...咪一齊"橙"囉~~~睇下邊個"薛底"d~~(我99有10仔女既)

唔係我咒佢架..係佢自己講既~~

男爵府

原帖由 f.u 於 09-2-11 13:12 發表

我梗係知妳講乜啦,咁佢老母要咒自己個仔,佢自己咒飽佢囉,佢要折福米由佢囉,而家妳自己咒埋一份,妳米陪埋佢折福囉,到時守寡米又係妳自己

唔守寡..我地一齊"橙"架~~~哈哈哈~~

男爵府

原帖由 f.u 於 09-2-11 13:23 發表

妳咁樂在其中,隨便妳啦

有時..要有小小呀Q精神..如果唔係..點同D野蠻99..對戰~~

男爵府

原帖由 littlesister 於 09-2-11 16:21 發表

你應該話"99, 你咒自己個仔都有架, 大吉行是咩!"

你都有道理!!!

男爵府

原帖由 ~小彤~ 於 09-2-11 17:09 發表

咁又係啊, 低d EQ 都唔掂~
講真, 永遠所有99都覺得d新抱係屋企就篤眼篤鼻,
有時放工返到去攰到死, 仲要聽你依依哦哦,
問長問短, 答得唔啱佢心水, 或者唔答佢都仲係咁不停咁嘈嘈嘈,

有次話我放工就自己 ...

下..你返到屋企重要食自己..????禁你99食乜Q呀//係倘女又食乜呀...你C6呢???

如果你放工重要煮埋比你6C食..你就真係好辛苦啦~~

男爵府

原帖由 ~小彤~ 於 09-2-11 17:09 發表

咁又係啊, 低d EQ 都唔掂~
講真, 永遠所有99都覺得d新抱係屋企就篤眼篤鼻,
有時放工返到去攰到死, 仲要聽你依依哦哦,
問長問短, 答得唔啱佢心水, 或者唔答佢都仲係咁不停咁嘈嘈嘈,

有次話我放工就自己 ...

下..你返去..重要食自己???..禁你99同呀女呀乜呀???

男爵府

原帖由 ~小彤~ 於 09-2-11 17:26 發表

囡囡係放ee屋企湊, 放工返黎就我湊返屋企囉,
我99晨咁早六點鐘就自己整左野食左先, 有時夜晚又會躝出街 (62死得早, 有個男朋友係出面, 注意:佢55架啦!!)
點講, 佢都唔會整埋俾我食架~~

有時要夜收工, 想叫佢幫忙 ...

你99好後生呀??哈..重識得去WET呀

聽你禁講..你地係一齊住..BB就比人湊~~
禁你都好辛苦呀~~可唔可以返媽咪到飲啖湯/食下飯呀??..我諗一次半次..EE唔會怪你既

男爵府

原帖由 ~小彤~ 於 09-2-11 17:42 發表

我阿媽~唉, 又係一本難唸的經, 外家就真係太多問題, 太混亂, 之前都仲有返去食下飯既, 佢有病而家返左大陸, 短期都唔會落番黎, 我覺得我無哂家庭温暖架啦, 有時諗諗下自己好無助就想喊,
好在ee佢都好就得我, 但好 ...

我就好彩...重有個娘家...媽咪知我99對我唔好..同媽咪都唔鐘意我99既..(因為當時攪結婚出問題)

WHY EE唔幫你湊呀...有乜問題就上黎O申下..求救下..

我都明白無助既感覺~~!!!

男爵府

原帖由 bobbob 於 09-2-12 10:04 發表

你老公肯講比你聽咪好囉,我問我老公99有無講我壞話佢唔出聲。。。但我成日聽到我99係我地面前鬧姑仔個BF正pk,斷估係我背後都話我唔少

一定啦....佢地一日唔講是非...個口會臭架~~

我99成日同工人講我是非 ..但個工人又話返我知wor

首頁

尾頁

跳至