跳至

首頁

尾頁

民房

原帖由 bobomami 於 10-3-15 11:45 發表
麻煩你們於17.3.2010 (今個星期三)前PM以下資料給我,逾期由waiting list 補上。如你們不打算參加,亦請告之,謝謝!

兒童姓名:
出生日期:
父親姓名:
母親姓名:
聯絡電話:
中心的會員號碼:

此外,我們所選的三個時間次序為:
(1) 3:2 ...

請問可唔可預我waiting list呢? (我已是會員.)

如果呢group已滿, 請問有無8月媽咪有興趣自組另一group時間呢? 如果有, 請留言. thanks.

民房

原帖由 aptiva 於 10-3-16 11:09 發表
Peace99, 我有興趣join,不如再form一個新group,,灣仔or尖沙咀我都ok呀! 我未apply會員,不過聽日會親自去攪

其實我以前同大女都係上尖沙咀廖太果GROUP (覺得好好, 起碼對佢地有信心),反而灣仔我就未上過, 但係我自己就住港島呢邊, 所以就希望JOIN埋BOBO佢地la.

咁請問有無其他媽咪會有興趣JOIN呢?

民房

原帖由 bobomami 於 10-3-18 14:09 發表
由於jennystar 撞期,albb 全家病左無時間親身申請會員証,佢地都唔報名,所以由後補頂上。

Peace99 & aptiva:

我們現在有兩個位,你們有無興趣 join 呀?麻請你們於下星期一(22/1/2010)或之前PM以下資料給我。如你們不打算 ...

HI Bobomami,

已PM資料給你, 請CHECK. Million Thanks.

Peace99

民房

原帖由 bobomami 於 10-3-19 07:00 發表

ok...never mind^^"

各位:

我地仲有一個位,會唔會諗住係FB果邊問下有無人有興趣?

HI BOBOMAMI,

請問仲有無其他媽咪有興趣JOIN呢? 如果無,係咪7個都會GO AHEAD去報呢? 因為幼潛果邊好似有規定,如果自組GROUP報名, 個人名義就唔可以再報gar la. THANKS.

民房

bobomami, million thanks for your help. 辛苦晒啦.

我之前試過報幼潛individual, 不過抽唔中, 呢2年真係幾難抽. 唔同以前同大女報果時咁.

唔報其他playgroup住la, 因為有家姐同細佬玩, 成日訓練下隻b, 我諗點都有少少幫助?

民房

原帖由 bobomami 於 10-4-12 16:27 發表

4月23日會以郵寄方式通知結果me。

I will closely check/monitor my Cheque Account.

真係希望抽中啦, 上次我以個人名義抽係5XX, 唉, 想玩下PLAYGROUP都咁難既?

民房

原帖由 bobomami 於 10-4-26 11:11 發表
失敗左

剛打去問左,今次入5到呀!

有興趣Mami可於5月中至5月底個別打去問後補位呀! Tel: 2731 6374

甘我地會唔會再報9月開課既幼潛class??? Still group apply?? ...

OH No...

好似難左好多咁...其實我係prefer 組group報, 因為確保大家都係差唔多程度嘛, 有d一班差2-3個月大都好唔同.
當年同大女一齊組班果d媽咪, 我地仲有出來gathering, 因為年年都一齊慶祝生日, 同埋同年紀"arm"玩好多.

自己報我都抽過啦, 一樣失敗, 我諗係o弟彩數?

民房

原帖由 mincola 於 10-4-27 10:25 發表
抽唔到添...aiya...我亞b一個playgroup都冇join~~~, 依家都唔知點算好添!

其實又唔駛咁擔心既, 我都無同細仔報其他PG, 講真, 頭果年報下PG都係諗住同D BB kill time &同d 媽咪交流下咁,真正作用其實不大. 最多約多d friend & d小朋友一大班一齊出來多d .

而家bb階段咁緊張, 唔知幾時擔心到老....做媽咪真係唔容易...

首頁

尾頁

跳至