興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 分享旺角的大陸童書書店收穫

FXPC, 請問你記唔記得Disney Magic English 大概幾錢呀? Thanks!!

大宅

FXPC, thanks so much. I will go to these two shops to have a look.

大宅

請問KMK係邊度架,有冇人可以pm我書店的全名,地址呀?唔該!

大宅

請問大家知唔知邊度可以買到DK的First Step to Reading呀?

大宅

hinmum, 請問可以係邊度訂呀?邊問書店?Thanks!

大宅

hinmum, thanks so much. I will go to this shop and have a look on it.
hinmum 寫道:
Cyrus,

Mainland stores = 大陸書店
銅鑼灣店 - 駱克道492號順禧銅鑼灣中心1001室 (Tel:28336618)
旺角店 - 西洋菜街南74號旺角城市中心808室
(Tel:31186377)

hinmum

大宅

Re: 分享旺角漱j陸童書書店收穫

KelvinMaMa, 請問在那裡可以買到這套VCD呀?
KelvinMaMa 寫道:
小樹熊 / tkma,

[size=medium]當X BEAR IN THE BIG BLUE HOUSE 13VCD $140

真係超值
有齊國語,廣東話及英語,內容分為兩部份,首先播國語及廣東話版,可自選一樣,第二次以英語播放,無論廣東話或英語都很好聽.唱歌都是同一種語言.畫面非常清晰及SHARP.間中會有加插一些漫畫或小朋友答問題,不但娛樂性豐富,還有教育意義!
我今次真係好似尋到寶一樣,現在個個朋友都話要!

[quote]
小樹熊 寫道:
KelvinMaMa,

BEAR IN THE BIG BLUE HOUSE - 13VCD / $140

是英 / 中 ,但想知是國語還是廣東話的?? 因為我以前在大陸都買了幾隻回來是有廣東話配音的 (當時好似是人仔 7蚊隻),我囡囡Christy超中意,但佢當時咁細個聽得多都花了。想知妳訂的有冇廣東話配音,如有都心思思啊。

大宅

GloriaChung, 請問"小小车迷(2岁以上)吉林美术出版社"這本書要幾錢呀?係咪"Idxx"有得賣呀?

大宅

Bluestar, thanks so much.

首頁

尾頁

跳至