親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2007 北海道賞花親子自由行

HelloKitty, thanks a lot!
HelloKitty 寫道:
CYRUS,
我係上網訂架,
8978yen x 2大 + 4489 yen x 2小 = 26934 yen

CLICK HERE

[quote]
Cyrus 寫道:
HelloKitty, 想問Mohoroba幾錢一晚呀?你經agent訂定自己上網定呀,有冇website呢?
[/quote]

大宅

HelloKitty, thanks a lot!咁我租車時要問清楚,想問下support唔到mapcode,咁係咪要入電話號碼呀?我舊年聖誕租果架車係兩樣都support到就方便好多!

大宅

HelloKitty, 唔好意思,我又有問題請教你,頭先上ToCoo website諗住book車,見到要選擇Calendar System or Time System, 請問兩者有甚麼分別呀?

大宅

HelloKitty, 唔該晒你解釋得咁詳盡!因為我有5個大人+1個小朋友,所以諗住要租W-A class的車,頭先睇左你介紹果個special plan好似真係幾抵,租兩日一夜只係Yen25,500。不過我都send左email過去問下價錢。租8日車都幾多錢,係呢,你租左幾多日呀?

大宅

HelloKitty, 係呀,到時會係Cottage Himawari相認,我記得你提過你囝囝都好似叫Cyrus。

租車那方面,睇過ToCoo,真係平過其他公司好多,如果我租Nissan PRESAGE 2400cc 8日7夜要Yen65,200,唔知我有冇睇錯。唔知個導航掂唔掂呢,因為駕車果個係阿仔契媽,佢最驚到時個導航唔掂就要周圍找路了!想問下你地租私家車係咪都咁平架!

大宅

金毛B媽,我住Sapporo Tokyu Inn, 我諗住係札幌北口果間租,因為果間shop24小時架,方便還車。

大宅

金毛B媽,我尋晚send左booking去ToCoo, 而家等緊佢回覆,你諗成點呀?

大宅

HelloKitty, 你睇得好仔細呀,我諗我要睇下Mazada有冇車o岩先!
HelloKitty 寫道:
日產的insurance收費表如下
Calendar System:
P-10 class 1680yen per day including tax
T-4∼6 class 1470yen per day including tax
Other class 1050yen per day including tax
Time System:
P-10 class 1680yen per 24hours including tax
T-4∼6 class 1470yen per 24hours day including tax
Other class 1050yen per 24hours including tax

大宅

AE_bb, 請問你等左幾耐先收到ToCoo的reply呀?我星期二晚send到而家都未收到呀!

大宅

AE_bb, 你估得冇錯呀,我今日收到confirmation啦,架車ok左,又少樣野攪。不過架車個GPS只係support到電話。之前找果d map code冇用啦!

係呢,想問下大家你地揀左邊種car seat俾小朋友呀,因為我見到有3種呀!我阿囝三歲幾都屬於高,係咪應該揀junior好d呢?

大宅

AE_bb, 恭喜你呀,咁就放心好多!

大宅

AE_bb, 我而家只欠函館酒店未訂,因為諗住定Toyoko Inn,要兩個月前先開始有得訂。行程就只欠小樽同札幌未編。

大宅

AE_bb, 池袋大都會的房在東京來講係比較大的,你都知我地帶住小朋友緊係想間房大間d啦!

係呢,想問下大家CX個package幾時deadline俾full payment ar?

大宅

AE_bb, 住Keio Plaza好呀,佢d房仲大間,而且早餐都有buffet or日式揀!
AE_bb 寫道:
cyrus,

我終於都 book 左 東京 keio 呀, 因為我一家四口住, 驚大都會都唔夠呀, 不過keio 就真係貴左 d law :-|

我唔係出 cx, 所以唔知呀

大宅

我星期六晚send email去ToCoo改車款,但到而家仲未收到佢地email confirm or not。請問大家,經驗通常幾多日先收到佢地d reply呢?

而家只欠轉車款呢樣未confirm, 其他野都攪掂晒,所以好想快快趣趣攪掂埋!

係呢,大家仲有咩未攪架?

大宅

請問大家小樽個日有咩行程呀?

大宅

好多謝大家的回覆!講講下,我地仲有一個月多d就出發啦!

大宅

大家唱左Yen未呀,今日好低,638呀!

大宅

waisin, 你唔好咁激氣啦!我細佬都試過臨出發先發現passport到期,拿拿淋去申請特區護照,佢叫公司寫封信,今日朝早申請,第二日收工就有得law啦!你快d寫信自己law去啦!

大宅

想問下有冇媽咪係join JALpackage架,想問下今年有冇小冊子(裡面係discount coupon)送呀?

首頁

尾頁

跳至