潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

我上星期都買左件黑色, 係吊帶打底衫黎嘅
我見佢display 得幾靚, 因為佢外面果件係
比較短身嘅, 襯埋呢件紗邊吊帶衫晌入面就
好鬼靚, 所以最終忍唔住, 2件都買左, 原價$598+$398, 後尾揀多件買夠3件有半價

水晶宮

畀面勳章

沙田新城市"一田"果邊近時間廊果條巷,
hello kitty 斜對面果間boutique

......

原帖由 MARSTEN 於 09-12-10 12:05 發表
係邊度買呀?? 打底衫要$398?

水晶宮

畀面勳章

我都知咖, 所以以前入親去都係得個睇字,
我知佢有"溝貨賣"咖, 即係有D明明唔係
日本野但又當埋日本野咁賣. 因為我都成
日行街街所以我都知知地d行情嘅.......

今次買果幾件係我晌出面無見過我先買
同埋折完都係2佰幾3佰蚊件, 我覺得都OK

......

原帖由 MARSTEN 於 09-12-10 21:22 發表
aiya..果間野d衫有d賣貴人地好多架,同一衫可能貴百幾二百蚊...我成日行街所以入哂腦

水晶宮

畀面勳章

都係咖 ~ so 其實我都好少晌呢間野買

另外我近期都幾鐘意 2068, 你呢 ?

....

原帖由 MARSTEN 於 09-12-11 11:29 發表
haha..可能係減完先係人地既正價...我一入去見到d衫600以上我已經知賣得貴,睇兩秒已經走人

水晶宮

畀面勳章

唔係好貴 但又唔算平, 之前買過兩件
黑色貼身西裝褸, 一件$698, 一件就
$598. 就晌同一層之嘛, 喺hello kitty
後面, 佢d款比較young 同埋幾型,
但當然唔係全部都岩我啦, 始終我都
係肥c9一名

...

原帖由 MARSTEN 於 09-12-11 13:20 發表
未買過呀, 抵唔抵買架?

水晶宮

畀面勳章

agree ~ 襯打底裙著法唔一定係好young,
視乎點樣襯啫, 識襯可以好型咖

......

原帖由 卡文 於 09-12-13 14:23 發表
我覺得咁著幾young幾靚架喎 , 睇o黎自己點襯 , 我最近買左一條雪紡料暗班馬紋 , 再配深藍色lace邊o既底裙 , 著埋皮褸 , 我覺得好型~

首頁

尾頁

跳至