跳至

首頁
12345...24

尾頁

公爵府

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 23- Rabbit 回歸lu !!

catymw 寫道:

放假第的一天

係咪好happy 呢

公爵府

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 23- Rabbit 回歸lu !!

早呀, 各位

公爵府

hihirita

email 左兩段video 去你公司, 快收, 好搞笑.

公爵府

hihirita 寫道:
我隻嘩鬼

真係冇唸過佢地咁friend

你又話希希好小同人玩

好想可以約埋一齊去旅行, 佢地一定好開心啫

公爵府

professor 寫道:

rabbit,

U can consider going to 黃金海岸 to take a rest wor, coz I will go there with my mother, sister & my brother's family in July as to celebrate myson's birthday

my brother book 房好平, $4XX / night only We plan to stay there for 2 nights

thanks, 都係good idea 喎

咁myson 仲開唔開party 呀?

預祝myson 生日快樂, 身體健康, 快高長大, 聽聽話話

你地玩得開心d

你brother 識人呀?

公爵府

佢可能唔鐘意同細過佢d 小朋友玩, 上次佢同鎮鎮都好friend :mrgreen:

佢真係同熹樂好friend, 2隻嘩鬼百厭星, 全程拖住手, 希希仲唔理我同爸爸, 我地樂得清閒

今朝我一提起熹樂, 佢又笑哂口

嘩, 咁希希birthday 果日容乜易會嘈到拆天呀 myson + 鎮鎮 + nok nok + curtis + 希希 + 熹樂

公爵府

係咁就熱鬧wor

尋日我同老公攰到想c

6月3日你地仲攰呀

老公話bobby 請熹樂食軟ice-cream, thank you

熹樂從未食過架 佢好開心咁話同希希一齊食

公爵府

plan to 開party on July 8 ar, will you join ?

嘉湖 hotel 仲 cheap, my brother booked it at $2XX only

緊係會啦 記得通知我時間同地點

真係好平喎

公爵府

bobby 話唔好意思呀, 無先問過你地就買ice-cream 比熹樂食

我平時都唔會買比希希食架, bobby知熹樂係樹, 先斬後奏 :evil:

希希咪一樣咁開心, 佢地食到烏咀狗咁, 見到佢2個, 好可愛

唔好咁講,BOBBY 咁有心, 買野食都預埋熹樂一份, 我地要多謝佢就真

算啦, 又唔係日日食, 開心咪比佢地食一次LAW, 唔駛 :evil: 喎

熹樂返到屋企好攰, 我地立刻叫佢訓一陣先食飯, 不過晚飯佢都食左一半就叫飽啦

公爵府

你唔知架啦, bobby 係節制架, 所以咪 :evil: 囉

我仲以為熹樂會一上bus 就訓tim

希希平時上左火車唔訓架勒, 尋日落地鐵隧道行去尖東站時, 叫佢訓都唔訓, 又話好肚餓, 諗住佢都唔會訓, 買左個cake 比佢食, 食完就即刻訓左

BOBBY 都係想小朋友開心啫

熹樂好少上車會 訓架

你地抱住希希呀? 係TUNNEL 點訓呀?

公爵府

rabbit,

I bought a small gift to bb for a long time, no chance to give it to you. May I give it to you on June 3 ?

好呀, 多謝晒

做乜咁客氣

公爵府

[quote]
狗公園, 同埋curtis

U went to KT yesterday ? [/quote]

YES, 跟住出左去TST KOWLOON PARK

你有冇EMAIL 呀, SEND 段兩隻嘩鬼比你睇下呀

公爵府

sharonwong 寫道:

公爵府

我屋企爛糟糟, 好想整, 但一諗起無定住, 好煩

不過一裝修又要駛一大筆

公爵府

I don't want to spend $ to 整 lu, I want to move

搬去邊呀? 幾時呀?

係咪決定左生多個呢

公爵府

教授

EMAIL 左比你啦

公爵府

5 客氣, small gift only

都係啫

總之多謝晒

公爵府

我無錢move wor 我亦無諗過move, i like my 3星級的home

YEAH

公爵府

平時希有一上bus 就訓, 但火車就唔訓, 所以諗住行tunnel個條路, 佢訓左就好d 囉, 好采上到火車食完野, 就訓左

你地抱住希希呀?係TUNNEL 點訓呀==>當然係抱住啦

BOBBY 好大力喎 咁係咪一路抱到返到HOME 呀? 咁返到HOME 希希仲有冇繼續 訓呀?

公爵府

I love my home very much ga, though small

however, my home is too small lor, so we really wanna move.

80% move back to DV
20% move to Tai Po

係咪決定左生多個呢 ==> my hubby told me he is ready to have the second baby, but I need to think, he said he'll give me half year to consider wor

嘩, 真係鄧你HAPPY, 搬新屋

仲唸乜喎, 你老公都開左GREEN LIGHT 啦, 快D 生啦, 你E+開始做人, 到BB 出世, MYSON 4歲左右

首頁
12345...24

尾頁

跳至