跳至

首頁
12345...21

尾頁

公爵府

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 16

教授

registered mail好貴架咩?

我係論盡家x 睇到, 好似話菲菲因new govt 要拉票, 所以定左所有bun bun works overseas, 都唔駛比agency fee, 由employer 比, 所以好多bun bun 都想睇定d 先.

唔知你個bun bun 係咪因為lee 個reasons 呢?

想係菲菲過年, lee 個excuse 好似有d 怪 ?-(

公爵府

霖格格 寫道:
公公婆婆帶住霖霖到o左醫務所, 希望唔洗等好耐有得睇喇

今日weekday 應該好d 既

唔駛太worry, 小朋友咳其實真係好common 下架炸

公爵府

catymw 寫道:
你always 都好淡定ga la rabbit
我地就擔心c

sorry 呀, 我冇乜意思架

只不過我真係睇過一d 兒童常見疾病, 佢都係話running nose 和咳, 並不一定代表有病, 而且出現係小朋友身上係好common.

同埋老公有d 同事大人呢架, 佢自已身體一般, 每當轉天氣自已大人都會咳同running nose

公爵府

咩事呀, sharon, 格格

公爵府

鎮鎮lee 排幾好嗎?

公爵府

sharonwong 寫道:
白兔,我有一大盒 pigeon "breast pads".........你要嗎?有80 pads

多謝, 你唔駛留返比下個bb 咩?

公爵府

霖格格 寫道:

好悶呀, 你地一個一個去曬邊呀

都要做野架, 你估真係唔駛做咩

公爵府

下.........我十畫都未有半畫la

講講下就有十畫架啦

如果你真係冇用, 多謝你, 我要呀

公爵府

霖格格 寫道:

sharon你留到而家呀, 真係勁 嗰時我無餵母乳, 已經比晒人lu

我都有留起架 咁你d 奶pump 呀, 餘下的奶袋呀, 奶瓶呀, 全部比晒人呀? 我冇呀, 我全部留起

公爵府

普通話:我很好呀?你呢?

no bad

不過係lee 排唔知係咪d 荷爾蒙影響, 有小小悶悶不樂, 有小小煩操不安咁, 有d 炆, 其實再唸深一層, 又冇乜野架喎

公爵府

呀............仲有一包10片扣帶式衛生巾(全新架)比埋你呀 唔使浪費晒嘛 :-P :-P

多謝晒你呀

公爵府

普通話:ee......你要好好保重身體啦 :mrgreen: :mrgreen:

thanks

我會架啦

公爵府

catymw 寫道:
SHARON EE :
請將所有物品pass比我, 我會一次過交給rabbit ee
好呀 [/quote]

多謝+唔該晒winnie ma and sharon

公爵府

catymw 寫道:
留冇鬼ar, 第日再買過lor

我cheap 呀麻

公爵府

hihirita 寫道:
我返黎勒

公爵府

catymw 寫道:
唔好客氣, 一餐飯啦

冇問題, 下次時間arm 時去食花都果間台灣野呀, 我好懷念佢杯珍珠奶茶呀

公爵府

霖格格 寫道:

cheap乜呀rabbit, 我都有留, 仲唔少野添

我係cheap 架 好多bb 衫熹樂著完冇耐就比左我同學個仔, 佢arm arm 同熹樂差一年, 咁e+佢又比返我第二個著

d 衫本身已係2手架啦

公爵府

我仲以為日希已出院tim :-( :-( :-( 希望佢一切順利, 一家人快d 開開心心回家過新年

公爵府

唉 :-( :-( 我都唔知講乜 :-( :-( 亦冇野可以幫到佢地 :-( :-( 只希望願主保守佢地一家人, 將一切交比神, lee 個係神比佢地既考驗, 神會有安排 , 人的盡頭是神

公爵府

***有問題鱈魚來自百佳超市
[商台23/01 星期二 17:58]
食物安全中心首席醫生莫天娜說,過去六個月收到十四宗投訴,指進食百佳超市出售的鱈魚後出現肚瀉,經中心調查分析後發現,他們進食的是類似鱈魚的「油魚」,市民是由九個區,十幾間百佳超市購買,莫天娜說,會與百佳跟進標籤問題,有足夠的證據會提出檢控。

真係離譜 仲唸住大supermarket 信心保證, 點知 , 我最近都食過呢, 我仲同老公講唔好食, d 味道麻麻, 好似冇事啫

首頁
12345...21

尾頁

跳至