自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

真係一個潘朵拉盒子,打開咗牽連甚廣,不過娛圈應該本身就複雜同亂,真係差在有無被揭發

同埋台灣都好爆呀,食尚玩家阿翔同謝忻爆出不倫戀,阿翔老婆靚又幫佢生咗三個,謝忻同阿翔之前傳過但兩人否認仲話係兄弟,謝忻又登堂入室同阿翔老婆Grace係閨蜜,台灣人話閨蜜變歸me,被台灣人喻為台版安心事件

琥珀宮

上校車 發表於 19-6-14 10:44
我想講係台灣演藝圈, 台灣翻版安心事件
浩角翔起既阿翔出軌 聲稱為十年"好兄弟" 好朋友的謝忻, 兩人事業重 ...
網民翻查上年小明星大跟班,有集爆料話有一名大堆頭男主持出軌一名意想不到的女藝人,其實應該好耐,差在而家先俾人影到

依家陰爆論話阿翔係突登搵記者影,唔係無可能拍得咁唯美又咁大膽,原因想逼老婆離婚

同埋佢個所謂記者會都幾無誠意,"滿滿的友情",仲有陪佢個胡瓜之前自己都出過軌,真係...

wcpcelia    發表於 19-6-14 16:01

琥珀宮

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 11:09
點解D小三真係咁無恥偷人老公仲可以扮FRIEND....
真係好衰格, 驚人地唔夠慘, 冇左個老公仲要冇埋個朋友,
...
日防夜防家賊難防

琥珀宮

上校車 發表於 19-6-14 11:14
記者會道歉好hea, 說話的偽術......沒有拿捏好那條線....其實是管不住自身下肢控制了腦袋
好男人形象一舖 ...
其實我一直覺得阿翔"好假",因為好幾次衝衝衝張文綺live後台,佢影到阿翔都係唔睬其他人,但鏡頭一對住就扮哂好似好like,但其實好有距離感

不過最爆係佢個小三係謝忻,佢成日係綜藝講自己係外國大學音樂系畢業(?),跟住英文好勁,成日用學歷去提高自己,覺得佢有少少自命清高,估唔到都做人小三

琥珀宮

上校車 發表於 19-6-14 11:31
拿, 我聽過係感情特別豐富先會對藝術有talent, 謝忻美國讀音藝大學,
之前我好鍾意佢性格好大刺刺, 唔係一 ...

之前有集一袋女王,播咗段片係謝忻後台多次扮姣"騷擾"城哥,城哥問佢點解成日要咁做?叫佢唔好係都要做?佢話"好玩",其實我覺得佢可能想有人愛,想搵個男朋友拍拖,同埋幾饑渴,因為嗰集"小大"爆料,仲爆咗話個大堆頭男主持個小三係後台腳軟軟企唔到,後尾跌坐係地,人哋問咩事,佢話琴晚俾人X完嚟,好勁好猛,而家攰到企唔到.......................................

我覺得佢係鍾意王少偉既,雖然佢同小甜甜成日話佢悶又阿叔,但其實佢外型都真係唔錯既,我覺得佢對王係有動心,唔係都唔會話同小甜甜要借王的精子,不過我覺得襄王無夢,只當佢朋友

琥珀宮

獅子仔媽媽 發表於 19-6-14 11:49
"琴晚俾人X完嚟,好勁好猛,而家攰到企唔到..."講比個男人聽架?
同街外人咁講野都得? 好唔要面啫
...
應該係同爆料者(後台工作人員/其他在場藝人)講

首頁

尾頁

跳至