親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆:nicole717 的帖子

我買左,一家三口唔洗二仟,我覺得抵,因為我行李唔多,航班同你一樣,咁既價錢算幾好

侯爵府

我覺得回程時間ok(咁既價錢黎講),諗緊last day由legoland直去機場

侯爵府

我5月尾去,未諗行程,但諗住最尾1晚住legoland,就直去機場返香港

侯爵府

回覆:pinkykitty 的帖子

30/5-3/6,實際4日3夜

侯爵府

回覆:大隻仔 的帖子

我都想要行程同酒店資料,酒店貴唔貴?我打算平住貴玩,有個3歲小朋友

侯爵府

我就係望過覺得酒店好貴,加上多theme park,所以計緊數

侯爵府

我應該落機即去legoland先?定last night去legoland,我實際係4日3夜,第四晚會好夜入機場坐凌晨機

侯爵府

回覆:apsm 的帖子

新加坡有車去legoland,個班次有限定,亦可book coach,而家要做功課喇!bk jm話由機場去新山大概一小時,book資料你可以搵下舊post,我而家係搵d較經濟既酒店

侯爵府

回覆:apsm 的帖子

一仟蚊晚走唔甩,我細妹話festival hotel上年有個pacage 2晚包哂3個重點入場券各2張,只係三仟幾港紙,睇下遲d會唔會再有呢個package

我諗緊好唔好住一晚legoland hotel

侯爵府

唔該哂,搵到個聖淘沙package唔知岩唔岩我

侯爵府

我用電話睇得唔清,原來個package至到1月,唔岩用

侯爵府

仲有時間,希望可以搵到人夾……我堅覺得酒店貴……帶住小朋友又唔可以太求其

Legoland貴但又好似值,我仲諗緊

侯爵府

我岩岩睇資料,6月係果邊學校假期,希望玩時唔洗排好耐

侯爵府

岩岩發現用apps-hotels book酒店,可以有多個10% discount,我book31/5-2/6兩晚酒店aronnd hkd2500都好多選擇,不過會再格下價睇睇,因為唔急

侯爵府

聖淘沙有3d2n package,睇下岩唔岩用,如果真係坡紙686,我會book

侯爵府

你係hotelscombine到check左邊間最平,如果係hotels.com最平,就可以用apps book多10%

侯爵府

我睇過package我果幾日要差唔多900坡紙,太貴唔會book,會住市區2晚,行程大概如下:

Day 1
10.55到星加坡,會book車直去legoland,如時間許可會入legoland or 玩水,夜晚會住新山 or legoland hotel

Day 2
繼續legoland活動,食完lunch就坐車去新加坡酒店check in,4點左右去zoo同夜間動物園

Day 3
全日聖淘沙活動,uss/sea/luge等,夜晚返去市中心酒店

Day 4
全日市中心活動,duck tour/singapore flyer(傍晚去)等,夜晚9-10點入機場返香港,機場買旦糕做手信

酒店-會stay市內同一間酒店兩晚
食-未諗,今次主要同阿仔玩,食唔要求高

侯爵府

我冇睇錯,玩水係分開買飛,可能day1玩水day2入legoland,但所有野睇情況而定,阿仔3歲要睇佢到時想玩乜,而家佢就話要去動物園

侯爵府

回覆:amon28 的帖子

裝左hotels.com個apps,由apps book酒店會多10% discount

nicole717    發表於 14-1-20 13:07

首頁

尾頁

跳至