興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

AMEG 發表於 17-4-29 23:28
新手養狗、我隻狗仔两個半月大,十幾天前接回來即刻轉食Addiction 隻三文魚幼犬糧,点知肚疴.獸醫開左幾罐Roy ...

RC呢隻牌子。貓同狗糧都好重味精。食得多。第日有機會影響腎功能。
轉糧亦不能一下子轉晒。
樓上有講。按比例9比1,跟住8比2。咁慢慢轉糧。
防感敏狗糧應該仲有其他牌子。可睇下呢度有冇jm既狗狗食開。搵多D資料先決定轉邊隻都唔遲。

瑪瑙宮

新手養狗、我隻狗仔两個半月大,十幾天前接回來即刻轉食Addiction 隻三文魚幼犬糧,点知肚疴.獸醫開左幾罐Roy ...

applaws應該唔差。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

或者你有需要。比個我買開貓糧既老闆娘電話你。你問下佢意見。就算唔係幫佢買野。佢都樂意比意見你。因佢自己有養貓同狗。你有需要先問我啦。我自己有養3隻貓。但家人有養狗。所以都知少少狗既問題。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

AMEG 發表於 17-5-5 09:58
回覆 moonlight9198 的帖子

謝謝你咁熱心,因為现在小狗食得OK左,所以暂時唔需要住.不過真的很多謝你. ...

最緊要佢食得岩。冇事。
而家佢食邊隻牌子糧?
貴唔貴?

首頁

尾頁

跳至